Yunkk sya rinduu sngat kat awk -1steri (5gmbr)

Batu Pahat : Sudah dua hari suami tersayang Sadam Hussin Hamidon, 30, pergi meninggalkan dirinya setelah dia dijemput ilahi terlibat kemalangan bersama dua lagi rakan jumaat lalu.

Sebak luahan isteri arwah Puan Yusnitah dilaman facebooknya ” yunk, sy rindu sgt kt awk”.

Assalamualaikum, sy isteri arwah Sadam Hussin Hamidon, memohon kemaaf andai arwah ada menyakitkn hati, menguriskn hati.

Sesiapa sahaja, sy juga minta halalkan makan minum arwh, andai arwah ada berhutang sila tuntut pada saya, andai masih ada urusan y melibatkan arwah masih blom selesai sila maklumkan.

Sy xdpt nk semak mklumt ursn arwah di whatsapp kerana handfon arwah tidak dpt ditemukn, apa2 urusn melibatkan arwh blh hubungi sy TERIMA KASIH.

Akhbar melaporkan tiga lelaki m4ut dalam kem4langan membabitkan lori dan treler di Jalan Kluang – Batu Pahat, dekat sini, hari ini.

Pusat Gerakan Operasi (PGO) Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) Johor berkata, dalam kejadian jam 6.28 pagi itu, m4ngsa yang juga pemandu lori muatan peralatan bengkel dikenali sebagai Mohamad Azraai Mohamad Rizal, 24, meninggal dunia di tempat kejadian akibat cedera p4rah.

Dua kelindan lori berkenaan, Deli Mustapha, 59, dan Sadam Hussin Hamidon, 30, turut m4ut akibat ceder4 prah kerana tersepit di bawah lori.

Manakala pemandu treler, Saiful Nizam Mansor, 39, yang membawa muatan simen selamat dan tidak mengalami sebarang keceder4an, katanya dalam satu kenyataan di sini.

Katanya, pihak bomba terp4ksa menggunakan peralatan khas untuk mengeluarkan m4ngsa dibantu sebuah kren.

Ketiga-tiga m4ngsa yang tersepit berjaya dikeluarkan dan m4yat diserahkan kepada polis untuk urusan selanjutnya.

Semoga Puan Yusnitah dan dua lagi keluarga yang terlibat dalam kemalangan tersebut tabah yang maha esa lebih sayangkan mreka bertiga. Al fatihah.