VIDE0 : Kjutan dri suaami buat isterii ,” Nanti kenaa branak lagi tauu” (4Gmbr)

Satu perkongsian video yang sungguh simple namun membuat ramai tersenyum terutama pasangan suami isteri, melalui laman facebook Azuan Noor yang membuat ramai kagum apa yang dilakuakan Azuan buat isteri tersayang.

Hasratnya untuk membuat kejutan buat isteri berjaya walaupun dalam keadaan spotan dan mengiburkan kepada sesiapa sahaja yang menonton video perkongsiannya yang telah dishare lebih 22K.

Dengan bercakap dailek kelantan menyapa isteri yang lepas solat dan sedang mengaji Quran dia dengan selambanya menyapa isteri untuk memilih suprise yang telah ditulisnya dengan perkataan ” Yes ” or “NO”.

Disebelah ” Yes ” terdapat wang tunai RM50 dan sebelah ” NO ” adalah hadiah yang ingin disampaikannya pada isteri tersayang sebagai menghargai isterinya kerana telah ” Mengandung ” anak mereka.

Isteri terkejut bila suami datang dengan camera dan merekodkan setuasi tersebut meminta dirinya memilih perkataan ” Yes ” or “NO”, perasaan nya berbelah bagi pada mulanya dia ingin pilih ” Yes ” namun dia terfikir takut suaminya ingin memohon darinya untuk kahwin lain.

Lalu dia memilih ” NO” disitulah setuasi yang amat menyentuh hati suami yang dikatakan kurang romatik boleh membuat kejutan sedemikian rupa walaupun apa yang dilakukan terlaku simple disertakan dengan lawak dan gurauan mereka sungguh membuat pelayar media terhibur dan ingin cuba membuat seperti apa yang dilakukan Azuan untuk membuat kejutaan pada isteri tersayang.

Itu lah kebahagian yang tidak didapat dicari dimana mana melainkan diri sendiri dan pasangan yang cuba mengeratkan kebahagian tersebut yang telah sedia ada terjalin.

Kami mendoakan agar Azuan Noor dan isterinya Puan Cik Amie terus diberi kebahagian hinggan akhir hayat, perkongsian yang amat bermakna dan boleh dijadikan teladan untuk semua pasangan diluar sana.

Dalam mengekalkan hubungan serta menghargai seorang insan yang bergelar isteri yang mengadung anak kita selama 9bulan dan bertarung nywa bersalinkan zuriat mereka. Credit Azuan Noor