Vi.deo trakhir ucpannya buat rakn skerja, ” moga arwh linda tenaang dsana” (5Gmbr)

Muar : Seorang kakitangan MPM disahkan men1nggal dunia akib4t P4ndemik C0V1D19 semalam selepas hampir 2 minggu bertarung ny4wa di ICU.

Mangsa Azlinda Hazes telah disahkan p0sitif C0V1D19 pada 12 mei lalu, arwah 1 keluarga disahkan p0sitif p4ndemik ini.

Pada 13 mei dia telah di masukkan ke dalam ICU untuk ditidurkan akibat komplikasi C0V1D dan penyakit lain, sebak tulis adiknya Liza Hazes Melalui laman sosialnya.

12 Mei 2021 – Ya allah Dugaan sebelum raya, Doakan family akak saya sihat dan cepat sembuh dari C0V1D, Satu keluarga p0sitif.

Keluarga saya di kg pon kuarintin, Semoga semua cepat sihat dan dipermudahkan urusan .amin .

13 Mei 2021-Minta doakan kesembuhan kakak saya azlinda hazes, Malam tadi dia telah ditidurkan di ICU kerana berlaku komplikasi C0V1D dan penyakit lain 😭.

Akk saya tersgt2 lemah, Doa kawan2 sgt2 dihargai kerana kakak saya sedang bertarung ny4wa saat ini .

Ya Allah berikan lah kesembuhan , kebaikan dan angkatlah kesakitan dia . Amin 🀲 Assalamualaikum πŸ˜”.

18 Mei 2021- Minta semua doakan kesembuhan kakak saya azlinda hazes, Dia sedang kritik4l 😭 dah 5 hari koma C0V1D dh masuk paru2 πŸ˜”.Tq.

26 Mei 2021- Mohon sahabat sedekahkan Al Fatihah kepada arwah akk saya Azlinda hazes baru sahaja meninggal dunia πŸ˜”.

Ya Allah kuatkan kami, Allah lebih menyayangi akk 😭,Akk sangat2 baik orgnya πŸ˜”, Kami sayang sangat dekat akk 😭. – Liza Hazes

Perginya seorang lagi sahabat ku yang sangat baik dan berhati mulia, Akan ku maafkan segala salah mu akan ku halalkan segala makan minum mu, Semoga dikau juga memaafkan diri ku semasa hayat mu ada.

Untuk mu Azlinda bte Hazes, ku doakan dikau diletakkan di kalangan orang yang beriman.πŸ™Allah lebih sayangkan diri muπŸ™ -Mummie Kashmir Khan.

Semoga Liza Hazes dan keluarga tabah dengan apa yang berlaku yang maha esa lebih sayangkan arw4 semoga rohnya dicucuri rahmat dan tenang disana.

Arwah Azlinda merupakan korban ke 3 Kakitangan MPM seblum ini Arwah En Ramli Khalil pada 30 Ramadan disusuli Arw4h En Omar Mohamad dan kini Arw4h Azlinda yang merupakan Pegawai Kewangan MPM sebak melihat video ucapan akhirnya. Al fatihah.Credit : fb Anak Anak Muar Official dan Liza Hazes.