Tugas terakhirmu, Ajaal terkulaai dmesin masa bertugas!

Bayan Lepas : Tugas terakhirmu, Ajaal terkulaai dmesin masa bertugas! Seorang pekerja kilang m4ut akibat tersepit pada mesin membuat acuan ketika sedang bekerja di sini awal pagi ini.

Mangsa dikenali sebagai Mohd Zaid Ibrahim, 33 tahun, m4ut di tempat kejadian akibat kecederaan p4rah di bahagian kep4la dan tangan.

Jurucakap Pusat Gerakan Operasi (PGO) Jabatan Bomba Dan Penyelamat (JBPM) Pulau Pinang memaklumkan, pihaknya menerima panggilan kecemasan pada jam 4.08 pagi sebelum anggotanya bergegas ke lokasi kejadian.

tugas-terakhirmu-ajaal-terkulaai-dmesin-masa-bertugas

Sampai di lokasi kejadian, didapati terdapat seorang mangsa lelaki berbangsa Melayu telah tersepit pada mesin ‘Moulding’ semasa bekerja.

Mangsa telah tersep1t pada bahagian tangan dan kep4la dan disahkan telah meninggal dunia oleh pasukan perubatan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) yang turut berada di lokasi kejadian, katanya dalam satu kenyataan.

Anggota bomba mengambil masa hampir dua jam bagi mengeluarkan m4ngsa tersep1t.tugas-terakhirmu-ajaal-terkulaai-dmesin-masa-bertugas

Mangsa berjaya dikeluarkan pada jam 6.09 pagi.

Katanya, operasi menyelamat ditamatkan pada 6.32 pagi dan m4yat mangsa dihantar ke Hospital Pulau Pinang untuk bed4h siasat.

Alfatihah sahabat semoga tenang disana..hang byk tolong aku zaid,byk jasa hg kt aku..aku akan ingat sampai bila2😢😭 Zaid Berahim -Muhammad Izhar Bin Yaacob.

tugas-terakhirmu-ajaal-terkulaai-dmesin-masa-bertugas

Al fatihah sahabat (mat zaid)sekali lagi dapat berita mengejutkan pukul 4 pagi ..semoga allah menempatkan hang digolongan yang beriman😭 -Fairuz Fabuan

Semoga keluarga arwah zaid tabah dengan apa yang berlaku dia dijemput ilahi awal pagi tadi semasa bertugas mencari rezeki. Al fatihah.

Tonton Video Di Bawah Ini Sampai Habis

Power la dik

Posted by Fingo on Isnin, 17 Februari 2020

Register disini>> Join Now ,Selepas Join download Apps Fingo