Trlalu cpt syg prgi, dsaat kita mnanti ank kita laahir!

Kuala Berang : Trlalu cpt syg prgi, dsaat kita mnanti ank kita lahir! Pasangan ini dipuncak bahagia tambahan pula mereka kini sedang menanti cahayamata mereka yang bakal lahir dua bulan lagi.

Tidak disangka oleh isteri permergian suami dan abangnya ke Perak atas urusan kerja berakhir dengan tragedi pilu yang meragut nyawa suami dan abangnya.

Paling memilukan sebelum pergi arwah suaminya sempat membeli baju buat bayi mereka yang bakal lahir.

trlalu-cpt-syg-prgi-dsaat-kita-mnanti-ank-kita-laahir

Mengikut isteri arwahBaju bayi yang dibeli beberapa jam sebelum kem4langan menjadi hadiah terakhir ditinggalkan seorang daripada m4ngsa yang m4ut dalam kemalangan di Kilometer 42, Jalan Kuala Jeneris-Sungai Gawi (Aring) di Kuala Berang malam tadi.

M4ngsa, Wan Ahmad Adam Murshidy Wan Rosli, 24, seorang daripada empat m4ngsa yang m4ut dalam kemalangan membabitkan sebuah kereta dan treler.

Isteri kepada Wan Ahmad, Nur Ismalinda Muzafar, 25, berkata, dia tidak menyangka baju bayi itu menjadi hadiah terakhir suaminya untuk anak sulung mereka.

trlalu-cpt-syg-prgi-dsaat-kita-mnanti-ank-kita-laahir

Tengah hari semalam, saya bersama suami ada keluar dan ketika berada di sebuah kedai, arwah suami nampak baju yang cantik dan beritahu mahu belikan untuk anak kami yang dijangka lahir pada 16 September ini.

Memang saya tak syak apa-apa bila arwah cakap nak beli baju itu, rupa-rupanya itu hadiah terakhirnya, katanya ketika ditemui di Unit Forensik Hospital Hulu Terengganu hari ini.

Kata Nur Ismalinda lagi, arwah suami bersama abangnya, Noriskandar Muzafar, 33, serta tiga lagi rakan mereka bergerak ke Perak pada 4 petang semalam atas urusan kerja.

trlalu-cpt-syg-prgi-dsaat-kita-mnanti-ank-kita-laahir

Sebelum bertolak, suami kejut suruh saya bangun tidur dan beritahu sudah mahu bertolak.

Saya sempat salam dan dia gosok kepala dan perut saya tetapi ia sudah menjadi kebiasaan cuma ketika itu kelihatan suami ceria dan gembira.

Sebenarnya, arwah suami dan abang memang rapat cuma mereka nampak lebih akrab sejak seminggu lalu dan selalu bersama,katanya.

Nur Ismalinda berkata, mesej terakhir suami diterimanya pada 4.30 petang yang mengingatkannya untuk memberi kucing makan.

Saya ada mesej suami melalui aplikasi WhatsApp pada 7.30 malam tadi tetapi tiada jawapan dan tidak syak apa-apa.

Saya tahu mengenai kemalangan itu selepas dihubungi polis pada 11 malam dan memaklumkan suami sudah tiada, katanya yang tinggal di Kuala Nerus.

Selain suami, nahas itu turut meragut ny4wa abang kepada Nur Ismalinda, Noriskandar.

Jenazah Wan Ahmad Adam Murshidy dan abang iparnya, Noriskandar akan dikebumikan di tanah perkuburan Islam di Kuala Nerus dan Kampung Atas Tol, Kuala Terengganu.Al fatihah.

Tonton Video Di Bawah Ini Sampai Habis

Power la dik

Posted by Fingo on Isnin, 17 Februari 2020

Register disini>> Join Now ,Selepas Join download Apps Fingo