Traagis pergi.mu Eaqim, ” Dhempap pokok ktika ribut otw balik kerja ” (4Gmbr)

Petaling Jaya : Seorang penungg4ng motosikal m4ut semasa dihemp4p ​​sebatang pokok yang tumbang di Jalan Rawang menghala ke ibu negara di sini hari ini.

Dalam kejadian kira-kira pukul 7.44 malam itu, m4ngsa Muhammad Mustaqim Mohd Rashid, 24, disahkan men1nggal dunia ditempat kejadian.

Al fatihah, Moga rohnya Mustaqim Rashid dicucuri rahmat Allah swt, Lagi berita sedih kawan sekolah men1nggal kem4langan atas jalan raya.

Orang kata kalau dah aj4l m4ut datang tak diduga, Mohon sedekahkan Al Fatihah untuk arw4h, Semoga diberikan dan ketenangan buat seluruh keluarganya. إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ.

Jurucakap Pusat Gerakan Operasi (PGO) Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) Selangor mengatakan, sebatang pokok telah j4tuh secara melintang kompilasi hujan lebat.

Seramai sembilan anggota termasuk seorang komander operasi dari Balai Bomba dan Penyel4mat Selayang bersama satu pasukan telah ditugaskan ke lokasi kejadian.

Pokok tersebut telah menghemp4p ​​seorang penunggang motosikal dan menyebabkan m4ngsa meninggal dunia di lokasi kejadian, katanya dalam satu kenyataan di sini hari ini.

Semoga keluarga arwah tabah dengan apa yang berlaku yang maha esa lebih sayangkan Mustaqim. Al-fatihah.