[Terkini] Ya Allah Na sir, ” Tadi baru jumpa shif mlm kini mu dah tiada” (5Gmbr)

Bagan Serai : Perjalanan Nasir dari tempat kerjanya untuk pulang kerumah selepas selesai kerja shif malam berakhir dengan tr4gedi.

Honda RS yang ditunggangnya hilang kawalan masuk kelaluan Bas kilang lalu merempuhnya, mungkin disebabkan meng4ntuk.

Kosmo melaporkan seorang pekerja kilang m4ut selepas motosikal ditungganginya merempvh sebuah bas kilang di Kilometer 114 Jalan Ipoh Butterworth dekat sini pagi tadi.

Ketua Polis Daerah Kerian, Superintendan Mazuki Mat berkata, dalam kejadian pukul 8.15 pagi, m4ngsa Mohamad Nasir Kamaruddin, 26, menunggang motosikal jenis Honda RS150R dari arah Simpang Lima menuju ke arah Bagan Serai.

Bas kilang yang dipandu oleh seorang lelaki berusia 25 tahun itu pula dari arah Bagan Serai menuju ke Simpang Lima dengan motosikal m4ngsa dipercayai hilang kawalan lalu terb4bas dan memasuki laluan bertentangan sebelum merempvh bas tersebut.

Bas hanya mengalami kerosakan pada cermin hadapan dan bumper manakala pemandunya tidak mengalami sebarang keceder4an dan m4yat 4angsa telah dihantar ke Hospital Parit Buntar untuk bed4h siasat , katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Semoga keluarga arw4h tabah kehilangan anak tersayang, Nasir seorang anak yang amat baik amat disenangi rakan sekerja semua merasai pemergiannya.Al fatihah.