[Terkini] Ustzah Azizah mningga dunia, ” Mtosikal trlibat kmlangan dleburaya Plus ” (5Gmbr)

Bukit Mertajam : Satu kem4Iangan m4ut yang melibatkan kes l4nggar lari melibatkan seorang w4nita menungg4ng motosikal seorang diri di Iebuhraya PLUS dari Juru ke Buklt Tambun Selatan di KM 148.9 tengahari semalam.

M4ngsa merupakan seorang Ust4zah yang merupakan seorang guru kelas KAFA dan juga tuk4ng jahit yang dalam perjaIanan puIang ke rumahnya di Sungai Bakap, SPS.

M4ngsa Ustazah Azizah Jaafar,47, disahk4n men1nggal dun1a ditempat kejadian akibat kem4langan tersebut bagaimanpun punc4 sebenar kej4dian tidak dapat dipastikan.

Ahli keluarga mohon sesiapa yang punyai rakaman atau apa sahaja maklumat mengenai kem4langan terbabit boleh berhubung dengan keluarga m4ngsa.

Jen4zah di hantar Hospital Buktt Mertajam dan selepas segalanya nya selesai akan disem4dikan didtempat yang akan dimaklumkan kemudian.

Pemergian arw4h mengejutkan rata rata menzahirkan kesedihan apa yang menimpa arw4h Ustazah Azizah.

Dukacita dimaklumkan bahawa Ustazah Azizah Binti Jaafar (Bekas Guru dan Pelajar di Madrasah Ishadiah) telah kembaIi ke rahm4tullah semalam akibat kemalangan jalan raya.

Salam takziah juga untuk seluruh keluarga Allahyrhamah, pergi nya seorang Ustazah yang sangat baik semoga seluruh keluarganya tabah dan bersabar dengan dugaan yang amat berat ini moga r0h nya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama para Solehin. Amiiin.

Hari ini seorang anak Khariah MLSB telah kembaIi kerahmatullah iaitu Allahyrhamah Azizah Jaafar (Tukang Jahit kedai Perda isteri IDRIS) tinggaI diKg Permatang Ara Sungai Bakap pada jam 12 tengahari semalam

Semoga Allah mencucuri rahmat keatas r0hnya dan ditempatkan bersama dengan orang yang beriman dan bertakwa. Al Fatihah.