[Terkini] Teruja bby Aya sh akn pulang ,” sebakk trkenang arwh istri ” (4Gmbr)

Petaling Jaya : H4mpir sebulan berada dalam w4d, anak bongsu pelawak Shu1b Sepahtu bersama Allahyarham Siti S4rah, Ayash Affan akhirnya dibenarkan pulang ke rumah hari ini.

Lebih manis, berita tersebut diterimanya sehari sebelum hari ulang tahun isterinya yang ke 37 esok, Subhanallah, Alhamdulillah, Allahuakbar. Hadiah hari jadi ibu esok 15 September.

Allah hadiahkan kepulangan Ayash Affan hari ini, syukur Ya Allah, Terima kasih kepada yang mendoakan kesihatan Ayash, tulisya dalam InstaStory sebentar tadi.

Terdahulu, Shuib atau nama sebenarnya Shahmira Muhamad, 37, berkongsi berita gembira apabila dibenarkan bertemu dan meluangkan masa selama tiga jam dengan Ayash selepas sebulan bayi itu dilahirkan di Hospital Canselor Tuanku Muhriz (HCTM), Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), Cheras, Kuala Lumpur.

Kosmo! pada 25 Ogos lalu melaporkan Shuib memberitahu Ayash yang lahir pram4tang pada 6 Ogos lalu sudah dikeluarkan daripada inkubator di HCTM UKM dan dijangka dibenarkan dibawa pulang sekitar bulan ini.

Selain itu, Ayash juga telah diberi susu daripada ibu susuannya iaitu sepupu Shuib sendiri,Ayash dilahirkan secara pembed4han tiga hari sebelum Siti Sarah menghembuskan n4fas ter4khir pada 9 Ogos lalu akibat C19.

Dalam pada itu, Shuib turut menyifatkan ulang tahun ke-37 tahun ini sebagai tarikh yang luar biasa biarpun sambutannya tidak seperti tahun-tahun sebelum yang diraikan bersama Siti Sarah memandangkan tarikh kel4hiran mereka hanya berselang tiga hari, Shuib pada 12 September manakala Sarah 15 September.

Shuib dan Sarah yang mendirikan rumah tangga pada 26 Februari 2011 dikuniakan tiga lagi cahaya mata, Uwais Alqarni, 10, Dzahira Talita Zahra, 8, dan Ariq Matin, 6. Al fatihah.