[Terkini] Syg prgi jua,” Berehatlh Bid adari Syu rgaku 18hri sudah ditidurkn ” (5Gmbr)

Putrajaya : Berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul, salam takziah kami ucapkan kepada Mohd Izh4n Razali di atas permergian isteri tercinta (Allahyarhamah W4rdah F4isol) pada pukul 1.20 petang setelah 18 hari ditidurkan.

Semoga Allahyarhamah dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang beriman. Allahyarhamah pergi meninggalkan seorang suami dan 4 orang anak kecil.

Allahyarhamah dij4ngkiti C19 disaat beliau mengandung 5 bulan. Beliau telah intubated dan ditidurkan. Selang beberapa hari, k4ndungan beliau terpaksa dilahirkan dalam usaha menyelam4tkan beliau namun kandungan tidak dapat diselamatkan.

Hari ini setelah 18 hari ditidurkan, Allahyarhamah telah pergi menghadap Illahi, Pergi di hari jumaat, hari yang mulia.

Kami mendokan semoga sahabat kami tabah dalam menghadapi dugaan ini dan semoga urusan anda dipermudahkan, Kuat demi anak-anak anda.

Sebak luahan suami arw4h, Alhamdulillah, Jen4zah bid4dari syurga saya W4rdah F4isol telah selamat dikebumikan di Putrajaya pada jam lebih kurang 10.00 malam tadi 13.8.2021.

Sungguh mudah urusannya di forensik sehinggalah ke liang lahad,Pemergiannya sangat mulia pada hari Jumaat pertama di tahun baru ini, perginya setelah saya betul2 redha dengan ketentuan Allah walaupun masih menyimpan sedikit harapan dia akan sembuh.

Tetapi begitulah yang telah tertulis di Luh Mahfuz, Terima kasih yg tidak terhingga kepada sahabat2 dan kenalan2 yang mendoakan dia, Terima kasih jgk yg memberikan semangat kepada saya utk meneruskan kehidupan dengan 4 orang zuri4t kami.

Akan saya besarkan mereka dgn penuh kasih sayang sebagaimana yg dilakukan oleh arw4h isteri saya, terima kasih juga kpd kawan2 dan jiran jiran yg banyak membantu kami sepanjang kami diuji dengan ujian ini, Jasa kalian pastinya saya tidak mampu untuk membalasnya.

Saya baca setiap satu komen di fb, ig, pm dan dm tuan/puan, tak terkira banyaknya ucapan yg diberikan yg mendoakan arwah isteri saya dan saya sekeluarga, maaf saya tak mampu reply satu persatu.

Saya kehilangan seorang sahabat karib yg saya kenali sejak 19 tahun yg lalu,mhanya sempat berkongsi hidup bersama selama 12 tahun, sesungguhnya dia adalah seorang insan yg sgt tabah, penyabar dan penyayang.

Rehatlah ibu bersama anak syurga kita, InsyaAllah ayah dan anak2 akan menyusul ibu ke syurga, Kami sayang ibu sampai bila bila, Al-Fatihah W4rdah binti Faisol22 Ogos 1983 – 13 Ogos 2021, Credit Mohd Izh4n Razali, Elephant Army.