[Terkini ] Syang ank ank , ” Tapi x tahan sikap bkas istri ” (5Gmbr)

Nilai : Seorang suami mend4kwa menceraikan isteri kerana sudah lama bers4bar dengan sikapnya setiap kali berg4duh naik tangan.

Kisah bekas pasangannya itu tular di aplikasi Tiktok baru-baru ini kerana wanita itu cuba untuk membvnuh diri tetapi berjaya disel4matkan jiran.

Lelaki itu yang berusia 30an itu juga menafikan dakw4an isterinya dicer4ikan ketika dalam p4ntang hanya kerana buku klinik kesihatan koy4k.

Sebenarnya perg4duhan saya dengan bekas isteri berlaku selepas isteri m4rah apabila buku temu janji klinik anak kami koyak dan mengugut mahu menceder4kan saya.

Bagi saya itu sudah melampau kerana sebelum ini saya bersabar dengan sikapnya yang akan memvkul dan menceder4kan saya bila kami g4duh,katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

Tambahnya, pada waktu itu dia sudah tidak t4han dan buat keputusan untuk menceraik4n bekas isteri.

Jelasnya, dia mengakui pernah bercer4i pada dua tahun lalu dan rujuk semula selepas diminta isterinya.

Sepanjang jadi suami, saya tak pernah abaikan tanggungjawab saya, Saya tetap sayangkan anak-anak namun berharap masyarakat dapat berhenti daripada terus menghukum saya jelasnya.

Akhbar melaporkan Dugaa4 buat seorang ibu beranak tiga di Flat Taman Semarak di sini apabila dia dicer4ikan suami ketika masih dalam p4ntang.

Keadaan itu menyeb4bkan wanita berusia 26 tahun tersebut berdepan tek4nan, malah buntv memikirk4n bagaimana mahu membesarkan tiga anaknya berumur empat dan dua tahun serta bayi berusia 17 hari.

Wanita kelahiran Sabah itu diceraik4n suami pada Khamis lalu selepas 13 hari melahirkan anak lelakinya.

Menurutnya, dia tid4k menyangka diceraik4n hanya kerana men3gur suaminya yang membiark4n buku temu janji klinik anaknya k0yak.

Saya t4k tahu kenapa hany4 diseb4bkan mas4lah kecil itu dia terus mencer4ikan saya dengan t4lak satu.

Yang saya p4ling s3dih kerana anak kami baru saja dilahirkan dan b3lum sempat merasa kasih sayang seorang bapa, katanya ketika ditemui di rumah sewanya pada Isnin.