[Terkini] Sngguh x disngka,” Ank trsayang snggup brbuat dmikian ” (5Gmbr)

Gurun : Sayangnya seorang ibu pada anak bongsunya walaupun tahu bahwa anaknya seorang pen4gih d4dah dan pes4kit men4al namun tidak menghalangnya untuk bertanggung jawab terhadapa anak yang dil4hirkanya.

Namun sungguh tak disangka oleh ibu bila anaknya tegar menghabiskan riwayatnya setelah berlaku selisih faham, ibu malang ini disahkan men1nggal dunia selepas dikel4r anak sendiri.

Namun diakhir h4yatnya mungkin terdetik kecewa dengan apa yang dilakukan anaknya menyebabkan anaknya juga men1nggal dunia terlibat kemalangan ngeri dirempvh lori tangki selepas mengel4r dirinya.

Utusan Online melaporkan seor4ng pen4gih d4dah mengel4r l3her ibu k4ndungnya sehingga m4ut dalam kejadian di rumah mereka di Kampung Jeniang, Batu 5, Jalan Gurun Jeni4ng di sini pada pukul 6.30 pagi ini.

Lel4ki berusia 31 tahun itu yang mel4rikan diri dengan menungg4ng motosikal dengan menerpa ke teng4h jalan sebelum dil4nggar sebuah lori tangki, kira-kira satu kilometer dari rumahnya pada pukul 7.30 pagi.

Ketua Polis Daerah Kuala Muda, Asisten Komisioner Adzli Abu Shah berkata, mayat mangsa, Sarah Jon, 70, dikel4r pada l3her dengan senj4ta dipercayai pis4u tumpul oleh anak bongsunya daripada empat beradik itu.

Menurutnya, m4ngsa mengalami keceder4an pada tangan kanan dan telinga kiri dipercayai ketika mempert4han diri ketika diser4ng oleh anaknya itu.

Katanya, kejadian dipercayai berlaku selepas berlaku pertengk4ran antara dua beranak tersebut.

Pemeriksaan di dalam rumah mendapati tiada kesan pecah masuk selain menemukan sejumlah d4dah peralatan mengh1sap d4dah,katanya ketika ditemui di sini hari ini.

Menurutnya, svspek yang juga pes4kit ment4l mempunyai enam rekod jen4yah termasuk empat berkaitan d4dah.

Beliau memberitahu, m4yat warga emas itu dan anaknya dibawa ke Hospital SUltan Abdul Halim(HSAH) Sungai Petani untuk bed4h siasat. Al fatihah.