[Terkini] Sluran daraah ke jntung trsumbat, ” Fayiruz mninggal ktika tidur waktu rehat ditempat kerja ” (5Gmbr)

Klang : Seorang perkerja westport Pelabuhan Klang men1nggal dun1a apabila mengalami ser4ngan j4ntung ketika tertidur seketika semasa berehat di tempat kerjanya.

M4ngsa Ahmad Fayiruz,36, yang berasal dari Jengka 1 Pahang itu disahkan men1nggal dunia oleh pihak perubatan.

Apa yang berlaku mengundang pilu mengudang pilu keluarga dan insan insan yang mengenali arwah, jen4zah diuruskan oleh Unit Van Jen4zah kendalian Mr Wan Cai Official dan dikongsi dilaman facebooknya.

Jen4zah lelaki berusia 36 tahun yang dibawa rakan rakan UKVJ HQ dari Klang selamat tiba di Jengka.

Pengebumian jen4zah untuk Allahyarham Ahmad Fayiruz Bin Zakaria juga selesai sekitar pukul 08.30 malam ini, Jen4zah telah dikebumikan dinegeri kelahirannya iaitu ditanah perkuburan islam Jengka 1 Pahang.

Anak ke-08 dari 9 orang adik beradik ini dikatakan men1nggal dunia selepas mengalami ser4ngan j4ntung, Kejadian serangan j4ntung tersebut berlaku ketika arw4h sedang tidur diwaktu rehat ditempat beliau berkerja.

Difahamkan arw4h berkerja di Wesport sebagai operator depoh, Jen4zah telah dibawa ke bilik f0rensik H0spital Klang setelah kem4tiannya disahkan.

Hasil bed4h siasat yang dilakukan mendapati punca kem4tian arw4h adalah disebabkan saluran darah ke j4ntungnya tersumbat,Arw4h pernah berkahwin tetapi kini berstatus duda dan belum dikurniakan cahaya mata.

Kematian seseorang telah Allah aturkan, Kem4tian akan singgah kepada kita tidak kira walau dimana kita berada, Salam takziah dari kami buat ahli keluarga arw4h.

Arw4h pernah berkongsi dilaman facebooknya mengenai kem4tian, moga seluruh keluarga arw4h tabah yang maha esa lebih sayangkan arw4h. Al fatihah.