[Terkini] Slamat tnggal syg,” Abg prgi dulu ajaalnya 0tw kerjaa ” (5Gmbr)

Kulim : Seorang pekerja kil4ng men1nggal selepas motosikal yang ditungganginya hilang kawalan lalu mel4nggar bahagian belakang sebuah kereta di Jalan Bukit Karangan di sini hari ini.

Dalam kejadian pukul 8 pagi itu, m4ngsa, Mohd. Saiful Hezri Mohmad, 37, dari Pondok Bukit Besar, Kota Sarang Semut dekat sini m4ut di tempat kejadian akibat keceder4an p4rah di muka dan kepala.

Dalam pada ituKetua Polis Daerah Kulim, Superintenden Sazalee Adam berkata, hasil siasatan awal di tempat kejadian, m4ngsa yang menunggang motosikal jenis Honda RS150 dan kereta jenis Proton Saga FLX dipandu seorang lelaki dalam perjalanan dari arah Kuala Ketil menghala Titi Karangan.

Ketika itu, keadaan lalu lintas agak sibuk dan kereta tersebut bergerak perlahan sebelum M4ngsa dipercayai gagal mengawal m0tosikalnya lalu mel4nggar bahagian belakang kereta berkenaan, katanya di sini semalam.

Sazalee berkata, akibat daripada pelanggaran itu, m4ngsa j4tuh tersemb4m di atas jalan raya dan mengalami keceder4an p4rah di muka dan kepala.

Tambahnya, m4yat m4ngsa dibawa ke Bilik F0rensik Hospital Kulim untuk dibedah siasat dan kes disiasat mengikut Seksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Semoga keluarga arw4h yang maha esa lebih sayangkan dirinya seorang anak yang baik dan amat disenangi rakan rakan dijemput ilahi disaat keluar untuk mencari rezeki buat kelaurga.Al fatihah.