[Terkini] Selamat jalan Boy , ” Hanya 2 bln dia mendirikan rumahtangga ” (5Gmbr)

Balik Pulau : Seorang lelaki yang merupakan pengantin baru m4ut dalam kem4langan di laluan Bukit Lama, Balik Pulau semalam.

M4ngsa dikenali sebagai Mohamad Norezran Hajizan,26, tinggal di Mutiara Perdana Bayan Lepas disahkan men1nggal di tempat kejadian akibat mengalami keceder4an p4rah dikepala.

Ketika kejadian cuaca hujan dan jalan licin, Mangsa yang menunggang motosikal jenis Yamaha Y15Z mungkin hilang kawalan namun punca sebenar kejadian kini disiasat oleh pihak berwajib.

Apa yang menimpa Norezran atau lebih mesra dengan panggilan ” Boy ” mngejutkan keluarga dan rakan rakan memandangkan arw4h amat disenangi keluarga dan rakan rakan diberitkan juga arw4h baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada bulan may lalu.

Alhamdulillah, Jen4zah arw4h anak saudara, Boy aka Mohd Norezran bin Hajizan telah selamat disemadikan selepas Maghrib tadi.

Tenang lah Boy di sana, Semoga Allah lapangkan kubur Boy seperti taman2 syurga dan masukkan Boy ke dalam syurga Mu tanpa hisab.

Ya Allah,Ampunilah dia, rahmati dia, sejahterakan dia, ampuni dosanya, muliakan kedatangannya, dan perluaslah kuburannya.

Moga roh Boy ditempatkan bersama para mukminin dan solihin,Aamiin YRA – Aslinda Jamaen.

Al-Fatihah buat sahabat Mohd Norezran 🤲🏻 Semoga Arwah dtempatkn dikalangn org yg beriman Dan dredhai 🤲🏻Baru sja mdirikan rmh tgga 🥺 – Kesha Nur Izzati.

Semoga keluarga arwah tabah terutama isteri arwah yang maha esa lebih sayangkan Boy, Innalillahiwainnailaihirajiun, semoga arwah ditempatkan dikalangan insan insa yang beriman. Al fatihah.