[Terkini] Selamat Jalan Angoh, ” Ajaal tercmpak 0tw bertugas di Lumut ” (6Gmbr)

Hulu Selangor: Angg0ta Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM) m4ut selepas terc4mpak keluar dari keretanya yang terb4bas di Kilometer 407 Lebuhraya Utara Selatan arah utara, di sini hari ini.

Sebak luahan insan yang mengenali Arw4h Hairie Rifqi yang lebih mesra dengan panggilan Angoh dikalangan keluarga dan rakan rakan.

Allahu, sedih tak tergambar dengan perkataan apabila dapat tahu player saya dulu di FA Gemilang FC , Hairie Rifqi men1nggal dun1a dalam kem4langan jalan raya petang tadi.

Arw4h antara pemain2 awal yang bersama saya ketika saya mewujudkan kelab FA Gemilang FC 2017 dulu.

Ya Allah,ampunilah segala dosa dosa nya,berkatilah segala amalan sepanjang hidupnya dan tempatkan r0hnya dikalangan orang orang yang beriman

Timbalan Ketua Polis Daerah Hulu Selangor, Deputi Superintendan Ridzuan Khalid berkata, kejadian kira-kira 5 petang itu menyebabkan m4ngsa berusia 22 tahun men1nggal dun1a serta merta. – Farid Hj Ali.

Katanya, sias4tan awal mendapati m4ngsa Hairie Rifqi, 22, memandu Perodua Myvi dari Kuantan menghala ke Lumut, dipercayai hilang kawalan sebelum terb4bas dan mel4nggar besi penghadang tengah jalan.

Pelanggaran menyebabkan m4ngsa terc4mpak keluar dari kenderaannya dan men1nggal dun1a,katanya dalam kenyataan di sini, hari ini.

Menurutnya, m4yat m4ngsa dibawa ke H0spital Kuala Kubu Bharu untuk dibed4h siasat dan kes disiasat mengikut Seksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan (APJ) 1987.

Semoga keluarga arw4h tabah ramai orang sayangkan dirinya seorang insan yang sangat baik berehatlah Angoh. Al fatihah.