[Terkini] Sayang bangunlah ank menanti, ” mohon doakan istri saya ” (6Gmbr)

Kuala Selangor : Kis4hnya sama seperti arw4h Siti Sarah, Setiap hari suami setia menanti perkh4baran isteri, walaupun takut menunggu panggilan hospital, tapi inilah hakikat yang harus dilalui oleh seorang suami.

Mohd Zulkifli Mohdisa masih mengharapkan ada keajaiban untuk isterinya yang disahkan C19 sudah sebulan lebih dia disahkan p0sitif pada 17 Julay 2021.

Sejak 5 Ogos lalu isterinya Faiqah dirawat diUnit Rawatan Rapi Hospital (1CU) dan kini sudah hampir sebulan dia bert4rung ny4wa,berat sungguh dugaan buat keluarganya ini.

Sejak isteri ditidurkan dan mel4hirkan anak di usia k4ndungan 31 minggu hingga ke hari ini, dia tidak putus mendoakannya supaya kuat dan kembali sedar.

Berilah belas kasihanmu, ya Allah, Terasa bagai dir4gut ny4waku, terasa gelap sepi apabila mendapat perkhabaran dari doktor, 0ksigen dalam darah menurun berbanding semalam.

Info terbaru dari Mohd Mohd Zulkifli ada semalam 28 Ogos keadaan terkini isterinya di ICU, “Assalamualaikum Update wife hari ni Faiqah, Semalam doc tukar tiub pern4fasan dia, sebab dah lama dan perlu tukar yang baru untuk elakkn j4ngkitan dan tiub block.

Semalam lepas tukar tiub pern4fasan dia,dia lawan mesin 0ksigen, 0ksige drop, terpaksa naikkan power mesin ke 100%.

Hari ni power mesin 80%, keadaan masih sama masih kritik4l,Sel d4rah putih naik lagi kepada 26 berbanding semalam 16 dan keadaan lain masih belum ada perubahan, result ujian d4rah dan kahak masih belum keluar dan Hari ni tambah lagi 1 ubat antibi0tik yang baru, tulis nya dilaman facebooknya.

Allahhuakbar, Ya Allah Berikanlah belas kasihanmu pada hambamu ini berikanlah kami peluang untuk bersama kembali, ya Allah.

Sebagai suami, tiada apa yang saya mampu harapkan selain doa yang tak putus buat isteri yang kini sedang bert4rung ny4wa di ICU.

Jutaan terima kasih pada yang sudi mendoakan isteri dan anak saya, Tiada ucapan mahu pun ungkapan yang saya dapat luahkan selain terima kasih.

Keadaan terkini isteri saya masih lagi ditidurkan dan masih perlukan alat bantuan pernafasan,Walaupun perubahan tak banyak saya masih mengharapkan kejaiban dan belas ihsan dari Allah SWT untuk isteri dan anak yang dilahirkan secara pembed4han cepat sihat.

Saya masih menanti perkembangan tentang anak saya,Setakat hari ini masih tiada lagi perkembangan dari pihak hospital.

Maafkanlah isteri saya jika dia ada mengguris hati sesiapa, Doa kalian masih saya harapkan, Diharap kalian semua juga sentiasa dalam kesihatan yang baik dan dalam lindungannya.Syafakillah.