[Terkini] Prjlanan trakhir abg Sul,” Am bulans kmlngan 0tw ambil vak sin” (5Gmbr)

Johor Bharu : Seorang pemandu sebuah ambulans Pejabat Kesihatan Daerah Kluang men1nggal dun1a apabila kenderaan yang dinaiki merempvh belakang sebuah lori dalam kejadian di Kilometer 9.7 Lebuh Raya Utara-Selatan menghala ke Skudai di sini hari ini.

Dalam kejadian pada pukul 12.30 tengah hari itu, m4ngsa Shamsul Shamsuri,49, men1nggal dun1a di tempat kejadian dipercayai mengalami keceder4an p4rah selepas tersepit pada bahagian pemandu.

Difahamkan, ambulans terbabit dalam perjalanan dari Pusat Kesihatan Daerah Kluang untuk mengambil vaksin di Hospital Permai di sini.

Eksiden itu turut melibatkan penumpang bahagian hadapan turut ceder4.

Apa yang berlaku mengudang pilu arw4h seorang yang dikenali dan amat baik mudah tersenyum tak sangka hari ini perjalanan terakhirnya bersama Ambulans.

Melaluai fb Aku Budak Kluang mereka memuat naik permergian Abang Samsul ” Inna Lillahi wa inna ilayhi rajiā€™un, Semoga Allah merahmati Allahyarham SHAMSUL BIN SHAMSHURI muliakanlah kem4tiannya serta lapangkanlah kuburnya.

Sesungguhnya kehidupan di sana adalah kehidupan yang kekal abadi, biarlah beliau rehat di sana setelah berpenat di dunia ini. Semoga beliau di tempatkan dalam kalangan hamba-Nya yang bertaqwa.

SALAM TAKZIAH BUAT AHLI KELUARGA DAN SALAM TAKZIAH BUAT SELURUH PEJABAT KESIHATAN DAERAH KLUANG DAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA.

Semoga seluruh keluarga arwah terutama isteri t4bah dengan dugaan ini dia pergi dijemput ilahi didalam tugas sebagai seorang Frontliner semoga rohnya dicucuri rahmat. Al fatihah.