[Terkini] Pncarian brakhir,” Jsad mgsa lemass dtemui lpas 3 hari ” (5Gmbr)

Temerloh : M4yat seorang remaja lelaki yang lem4s selepas mandi bersama sepupunya di sungai Jambatan Keretapi, Kuala Krau, di sini ditemukan kira-kira pukul 5.20 petang ini.

M4ngsa, Ahmad Lais Hirraz Mohd. Syara, 22, berasal dari Kampung Paya Teras, Kuala Krau di sini.

Assalamualaikum semua, Jen4zah anak kakak saya Ahmad Lais Hirraz Bin Mohd Syara baru sahaja ditemui.

Mohon doa semua agar dipermudahkan segala urusan & terima kasih atas doa2 kalian utk anak sedara saya,Allahuakhbar 😭-AlieBurn Bakar.

Al-fatihah buat Ahmad Lais Hirraz bin Mohd Syara, Mohon doa semua agar dipermudahkan segala urusan, Jen4zah sepupu ku telah ditemui, Allahuakhbar Lais 🥺 – Rihan Amirah.

Penolong Pengarah Operasi Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) Pahang, Ismail Abdul Ghani berkata, m4yat m4ngsa ditemukan pada hari ketiga pencariannya.

Kira-kira pukul 5.20 petang, m4yat m4ngsa dilihat timbul di permukaan sungai oleh anggota polis yang membuat tinjauan melalui atas jambatan.

Perkara itu dimaklumkan kepada pasukan penyelamat bomba yang membuat pencarian dengan menggunakan bot di sekitar lokasi kejadian.

Jarak kedudukan m4yat m4ngsa dengan lokasi kejadian adalah 30 meter. M4yat mangsa dinaikkan dan serahkan kepada polis untuk tindakan selanjutnya, katanya dalam kenyataan di sini hari ini.

Semoga keluarga pencarian berakhir kesedihan bila j4sad Ahmad Lais Hirraz ditemui lemass lepas 3 hari pencarian. bila Al fatihah.