[Terkini] Pn Fazz sudah tiaada ,” Insaan hebaat ini prgi jua slepas 2 kali ditidurkn ” (4Gmbr)

Seremban : Seorang lagi wanita hebat yang bert4rung ny4wa di1CU selepas disahkan P0sitif C19 semasa meng4ndung anak ke3nya, 20 hari lalu selepas melahirkan bayi ke3nya secara pembed4han dan sejak itu Puan Fazz Lyana dirawat di ICU untuk memulihkan kesihatannya akib4t C19.

Nasib Puan Fazz Lyana sama seperti arw4h Siti Sarah mereka diduga disaat mengandungkan anak mereka, Namun awal pagi tadi setelah 20 hari dirawat dan 2 kali ditidurkan untuk menstabilkan 0ksigen dalam badanya dia pergi jua dijemput ilahi 3.30 pagi tadi di ICU meninggalkan suami dan 3 cahaya matanya, pergi dijemput il4hi buat selamanya.

Sebak tulisan insan insan yang mengenali arw4h dilaman facebook mereka pemergian insan yang mereka kenali, Mohon doakan salah seorang d0wnline Kak Fana yang telah dijemput pulang selamanya ke negeri abadi subuh tadi.

Allahyarhamah Fazz Lyana, Beliau seorang C0vid f1ghter, dijangkiti sewaktu hamil, melahirkan anak 35 minggu kandungan dan doctor terpaksa tidurkan beliau sebab oksigen drop rendah sangat
Selama 20 hari koma, dan akhirnya beliau pergišŸ˜­ (sama kes Arw4h Siti S4rah Raisudin).

Meninggalkan 3 orang anak yang masih kecil (seorang baby berusia 20 hari)Fazz, seorang downline yang sangat baik demgan uplines dan sidelines dan suka tersenyum.

Habis dah umurmu di dunia ni Fazz, Allah lebih sayangkan kamu dik, InsyaAllah kamu beruntung sebab dapat pahala syahid dunia kerana melahirkan anak dan jangkitan w4bak, malah pergi pada pagi isnin bulan Muharram yang mulia,Allahummaghfirlaha warhamha waafiha wa’fuanha.

Tolong sedekahkan Al Fatihah buat arw4h ye, Hari ni hari dia, esok lusa tak tahu turn sapa pulak, Semoga Allah p4njangkan umur kita dalam ketaatan dan anugerahkan kita kematian husnul khotimah. Ameen.

Beratnya dugaan En Syafiq apa yang menimpa isteri tersayang setuasi ini lah yang Shuib rasa sehinggal lah isterinya pergi dijemput il4hi awal pagi tadi , sama sama kita doa En Syafiq kuat moga roh isterinya tenang disana. Al fatihah.