[Terkini] Personaliti Waniecomel20, ” mninggal dunia akibt C19 ” (5Gmbr)

Kuala Lumpur : Personaliti media sosial yang pernah tular mengenai kisah masalah berat badannya ,Wani Comel dilaporkan telah meninggal dunia pada jam 9 malam tadi (Rabu) dipercayai akib4t j4ngkitan C19.

Wani Men1nggal Dunia Bersama Teman Rapat, Sebelum itu, difahamkan anak kepada pengendali sebuah akaun medial sosial popular yang juga penjaga Wani.

Putri Nur Rabiatul Nabibah Binti Riduan terlebih dahulu dijemput Ilahi pada jam 4.40 pagi hari yang sama, Allahyarhamah yang merupakan teman rapat Wani juga meninggal akibat j4ngkitan wabak tersebut.

Assalamualaikum, Saya ingin maklumkan Nurul Air4wani N4zira W4ni Comel dah kembali ke rahmatullah pada jam 9pm tarikh 18 Ogos 2021.

Wani pergi dihari yang sama anak saya meningg4l, Mereka berdua meninggal disahkan C19, Allahuakbar Allahuakbar.

Sayu hati saya 2 insan yang saya sayangi telah pergi dihari yang sama. Saya mohon pada semua rakan rakan sedekahkan AlFatihah untuk Wani Comel Putri Nur Rabiatul Nabihah tulis pengendali akaun Wani.

Jangkitan Selepas V4ksin, Menerusi carian Murai my, Wani telah pun mendapatkan suntikan vaksin keduanya pada 12 Ogos lalu sebelum disahkan mendapat jangkitan wabak ini tidak lama kemudian.

Terdahulu, Wani memaklumkan berita sedih mengenai pemergian abang kandungnya, Allahyarham Mohd Saidan Ibrahim yang disahkan men1nggal dunia pada 24 Julai lalu disebabkan ser4ngan j4ntung.

Salam takziah buat keluarga Allahyarhamah Nurul Air4wani N4zira dan Allahyarhamah Putri Nur Rabiatul Nabibah, Semoga roh mereka dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang yang beriman.

Arwah berasal dari Felda Sungai Retang Jerantut Pahang mula dikenali selepas dibawa oleh seorang usahawan terkenal untuk membantunya menguruskan badan supaya dapat melakukan aktiviti harian dan membantu keluarga, moga keluarganya tabah Alfatihah.