[Terkini] Pergi jua , “Abang Talib Bassists Kumpulan Zabarjad meninggal dunia ” (5Gmbr)

Johor Bahru : Pemain gitar bass Kumpulan Zabarjad yang popular pada tahun 80an dan 90an men1nggal dunia Di H0spital Sultanah Jb Jam 3 pagi tadi .

Allahyarham Zul Bin Johan atau lebih mesra dengan panggilan Talib Zabarjad dimaklumkan men1nggal dunia pagi tadi, seorang Otai dalam industeri Muzik yang pada tahun 80an dan 90an.

Zabarjad kumpulan yang dianggota oleh Talib bersama rakan rakan lain popular dengan lagu ” Karam ” pemergian pagi ini mengundang pilu keluarga dan insan insan yang mengenali dirinya.

Assalamualaikum, Berita pagi tadi, pergi buat selama lamanya sahabat kita arw4h Talib zabarjad, seorang pemain bass yg boleh dikatakan hebat disekitar Johor Bahru.

Pernah aktif di b sound studio sekitar tahun 80an popular dibawah nama nama wild fingers atau zabarjad Semoga Allah mencucuri rahmat keatas rohnya aamiin – Jumari Ibrahim.

Pada 20.9.2022 Selasa, Bismillahirrahmanirrahim,Assalamualaikum, innalillahiwainnailaihiraji’un, Untuk makluman, jiran saya Zul Talib bin Johan pemain gitar bass kumpulan Zabarjad telah kembali ke rahmatullah pagi tadi, moga arwah ditempatkan bersama orang-orang yang beriman dan beramal Soleh, Aamiin ya Rabbal Alamin.

Mohon doa dan sedekah Al-Fatihah dari sahabat semua, terima kasih -Supiah Kair.

Pemergian Talib mengudang pilu peminat peminat Zabarjad, punca pemergian Talib atau Zul tidak didedahkan arw4h meninggalkan arwah meninggalkan isteri dan anak anak serta cucu. Al fatihah.