[Terkini] Penyelia Penolong Pegawai Perubatan HSB mninggal, ” Trlibat kmlangan 0tw bertugas ” (5Gmbr)

Alor Setar : Seorang Senior Penolong Pegawai Perubatan Hospital Sultanah Bahiyah (HSB) Alor Setar, Kedah telah kembali kerahmatullah pada petang semalam akibat kem4langan jalan raya semasa diperjalanan untuk bertugas.

Allahyarham En Khairul Bin Halim Penyelia Penolong Pegawai Perubatan PPP U32 ED Hospital Sultanah Bahiyah (HSB) Alor Setar, Kedah ini seorang yang sangat dikenali dan disenangi ramai lebih mesra dengan panggilan Abang Keon.

Pemergiannya amat dirasai staf dan petugas Jabtan Kecemasan HSB yang mana arwah merupakan seorang sahabat yang sangat baik.

Perginya sebagai seorang wira HSB jasanya tiada ternilai moga ganjaran syurga disana nanti insyaallah aamiin, Ya allah ampunkan dosanya, muliakankan.

Work hard in silence” – we share our value. Sedihnya hari ni kau terus “silence” meninggalkan kami semua, Amat terasa sekali pemergian sahabatku ini Allayarham Khairul Halim.

Sahabat yang banyak membantu sejak aku berkhidmat di Negeri ini sejak 2005 hingga akhir hayat beliau, Tetap setia bersama aku, menjalankan amanah tanpa banyak kerenah.

Seorang Penyelia yang sayangkan anak buah dan sentiasa pastikan kebajikan mereka, Inninillahirajiun.Al-FatihahDamailah sahabatku di sana.

Ya Allah ampunkannya Ya Allah, lapangkanlah kuburnya Ya Allah, Tempatkanlah sahabatku ini bersama sama mereka yang solihin.Aamiin.

Menteri Kesihatan Yb Khairy Jamaluddin turut menzahirkan kesedihan dan mengucap takziah kepada keluarga arwah melalui lama facebooknya.

Punca sebenar kejadian tidak dapat dipastikan semoga roh arwah tenang disana dan dipermudahkan urusan keluarga arw4h. Al fatihah.