[Terkini] Pasangan pengantin baru kmalangan, ” Istri mninggal sua mi ced era” (5Gmbr)

Pontian : Seorang wanita men1nggal dun1a apabila kereta Naza Sutra yang dinaikinya bersama suami telah bertembung dengan Mercedes dalam kejadian malam tadi diKg Jawa, Ayer Baloi, Pontian.

Menurut sumber m4ngsa yang menaiki Naza Sutra merupakan pasangan pengantin baru yang baru sebulan mendirikan rumah tangga.

M4ngsa yang dikenali dengan nama Nur Izzati Zainal Abidin,25 disahkan men1nggal ditempat kejadian akibat tersep1t dalam kereta yang remuk, kem4tian Nur Izzati disahkan oleh pihak KKM yang tiba ditempat kejadian.

Manakala suaminya Muhammad Syarifuddin,26, mengalami keceder4an p4rah pada bahagian kaki akibat tersep1t dan ditelah dihantar ke Hospital Pontian untuk tindakan lanjut.

Kenderaan yang bertembvng dengan kereta m4ngsa jenis Mercedes di pandu seorang perempuan bangsa Cina mengalami dan dia hanya mengalami kecederaan keceder4an ringan dan telah dibawa ke Balai Polis oleh teman lelakinya sebelum menerima rawatan.

Apa yang menimpa pasangan pangantin baru ini mengejutkan insan insan yang mengenali mereka terutama Nur Izzati yang amat dikenali dan disenangi rakan rakan mereka, rata rata meluhkan rasa sedih apa yang menimpa Nur Izzati.

Al fatihah untuk zati, Smoga Allah tmpt kan zati bsme org2 yg briman, brhubung mse beli jagung dgn dy, mcm x pcye zati dah xde, TLast enang la adik di sne- Ain Kechik.

Alfatihah buat along Nur izzati binti zainal abidin, semoga arw4h ditempatkan bersama org beriman dan diampunkan segala dosa2nya, salam takziah buat keluarga arw4h Alfatihah (dibaca)-Azima Nasir.

Punca sebenar kejadian kini disiasat olehn pihak berwajib yang maha esa lebih sayangkan Nur Izzati semoga suami dan seluruh keluarga tabah dengan dugaan ini yang maha esa lebih sayangkan Nur Izzati. Al fatihah.