[Terkini] Pa pa dah x ada syg, ” Tak sngka abg tinggalkn kami scepat ini ” (5Gmbr)

Jerantut : Seorang lelaki tidak sempat menghabiskan perlawanan badminton yang disertainya apabila dia men1nggal dunia ketika bermain badminton di Dewan Jerantut Badminton Centre dekat Jerantut Feri di sini semalam.

Dalam kejadian kira-kira pukul 3 petang itu, m4ngsa Mohamad Fadzil Mokhtar, 34, mengadu s4kit pada bahagian d4da dan tidak sihat ketika sedang bermain badminton bagi perlawanan peringkat suku akhir satu kejohanan badminton di sini.

Salam takziah buat adik Azimah diatas kehilangan suami yg tercinta petang tadi Semoga terus kuat menghadapi setiap dugaan yang datang semoga Arw4h suami ditempatkan dikalangan org2 yang beriman dan beramal soleh Al Fatihah (dibaca) -Noor Hidayah Hamid.

Walau lama benar tak jumpa, tapi Fadil Mokhtar kawan kami ni di sekolah dulu dikenal sebagai seorang yang tenang dan baik hatinya, Antara bintang badminton SMKJP pada zamannya bersama Syazani Saleh, Beliau telah pergi mendahului kita.

Satu demi satu kawan-kawan telah dipanggil mengadap pangkuan Ilahi. ‘Wake up call’ untuk kita. Marilah kita buat persediaan, Moga Allah cucuri rahmat atas rohmu teman 😢 -Nazri Ramli.

Timbalan Ketua Polis Daerah Jerantut, Deputi Superintendan Azman Mat Kamis berkata, polis menerima panggilan daripada orang awam pada pukul 4 petang yang memaklumkan mengenai kejadian seorang lelaki men1nggal dunia di Dewan Badminton Jerantut Centre di sini.

Berdasarkan maklumat, m4ngsa tidak sempat menghabiskan perlawanan peringkat suku akhir dalam perlawanan badminton di dewan tersebut.

Difahamkan m4ngsa mengadu s4kit d4da serta tidak sihat lalu duduk berehat di tepi gelanggang sebelum tiba-tiba rebah dan men1nggal dunia,katanya di sini, hari ini.

Menurut Azman, m4ngsa dibawa ke H0spital Jerantut untuk bedah siasat dan menjalani ujian saringan C19.

Arw4h meninggalkan isteri Puan Azimah dan anak semoga mereka tabah kehilangan insan tersayang yang dipanggil suami dan papa.Al fatihah.