[Terkini] Nita pergi juaa, ” x sempat pelukk dan susukn bby girlsnya yg baru 4 hari ” (5Gmbr)

Kepala Batas : Seorang ibu yang masih muda Nor Hasnita Mohd Rozai,32, meninggal dunia di Hospital Kepala Batas, SPU disebabkan pandemik C0V1D19.

Lebih memilukan, Arw4h Hasnita meninggal dunia selepas empat hari melahirkan anak ke empatnya iaitu satu satu nya anak perempuan yang sangat dinantikan oleh arwah dan suami kerana sudah mempunyai 3 orang anak lelaki sebelum ini.

Selepas melahirkan, Arw4h tak sempat untuk menaatap, peluk,cium, susukan anak perempuanya itu. 😭😭.

Sebelum disahkan kritikal arwah sempat mesej saudara mara siap bercakap yang menyatakan disangat gembira mendapat anak perempuan untuk anak yang ke 4 ini seronok sangat dah dapat geng katanya.

Tetaapi sekelip mata jua keadaan semua berubah, Nita pergi dijemput ilahi akibat pandemik ini, itu lah takdir yang ALLAH dah tentukan buatnya dan suami.

Berat sungguh dugaan buat suami arw4h Puan Nita semoga dia dan anak anak serta ahli keluarga lain tabah dan kuat hadapi ujian ni 😭.

Rata rata insan yang mengenali arw4h merasa amat sedih dan terkejut dengan apa yang menimpa Puan nita, rata rata menzahirkan rasa sedih kesihan dengan sikecil yang baru 4 hari hilang kasih seorang ibu sekelip mata.

Selamat jalan Puan Nita InsyaAllah syahid buatmu, semoga dtempatkan dikalangan orang orang beriman. Aamiin2 🤲🏻.

Selamat Jalan Wahai Ibu Syurga 🙏🏻Nita Haziq 💔, Semoga arwah di tempatkan dalam kalangan orang orang yg beriman .

Masih tak percaya benda nie jadi, rasa seperti mimpi 🍂 tapi apakan daya kami semua dah doa semoga adaa keajaiban tapi allah lebih sygkan beliau 😭 terlalu cepat benda nie jadi hanya sekelip mata.

Allahuakbar, Arw4h nak sangat ank perempuan dan allah berikan pada dia ank perempuan yg baru saja dilahirkan pada 4hari yg lepas.

Tapi tk sempat nk tatap , peluk , cium dan susukan anak dia 😭 tapi siapa sangka sekelip mata saja bnda nie berlaku allah hantarkan baby girl tu dan allah ambilkan ibu nya 😭 ya allah sebaknya rasa . kami semua redha atas pemergian sepupu kami .

Ini takdir yang allah dah tentukan pada dia, semoga suami dan anak anknya sentiasa dalam lindungan allah dan tk lupa jugak pada sekluarga makcik dan pakcik smoga terus kuat dan tabah atas permergian beliau 😭 semoga anak anaknya terus membesar dengan sihat . Al fatihah ( dibaca ) – Yana Jamil.

Sebak keluarga yang hanya mampu melihat jen4zah dari jauh didalam van jen4zah untuk disemadikan di Tanah Perkuburan Pinang Tunggal. Al fatihah.