[Terkini] Ma ma rindu Affan ,” Kini hanya pakaian pngubat rindu ” (5Gmbr)

Kajang : Sebak dan pilu perkongsian Puan Muniey Nurnasuha, Dugaan yang amat berat buat keluarganya namun ini lah ketentuan yang maha esa untuk mereka sekeluarga.

Perkongsian Muniey Nurnasuha yang berkongsi kesedihan dia disuami pemergian anak keduanya Mohd Affan yang men1nggal dunia selepas sejam dilahirkan.

Sembilan bulan dia kandung anak syurganya tanpa sebarang masalah kesihatan saat itu segala persiapan telah dibuat untuk menyambut cahayamata keduanya Mohd Affan.

Antara persiapan tersebut pakaian nya sudah disediakan tersusun rapi didalam laci dialmai rumah nya, sehingga lah waktu tiba dia dimasukkan ke Hospital Serdang pada 06.11.21 selepas turun tanda untuk melahirkan cahaya mata keduanya.

Ini tulis Muniey Nurnasuha dilaman sosialnya ” Allah mudahkan perjalanan adik ” Pada 6.11.21 (sabtu) pukul 8 pagi mama ada rasa sakit perut dan keluar d4rah.

Dalam pukul 10 lebih baru pegi Hospital Serdang, Pukul 4 dah masuk labor room dan pecah air ketuban, pukul 6 mama dah tak tahan terus teran lahir lah adik pukul 6.19 petang.

Tapi ALLAH lebih sayang adik, ALLAh jemput adik pukul 7.40pm hanya 1 jam lebih adik bersama mama didunia.

Baby Affan disahkan meninggal kerana alami K0mplikasi j4ntung semasa dilahirkan, Pada keesokan hari pada 07.11.21 (Ahad) mama telah discaj sekali uruskan adik dekat forensik, masa tu cauaca mendung sangat, macam dah nak hujan sangat.

Siap kebumi adik terus hujan hujan rahmat, Allah mudahkan urusan kita❤️mama rindu anak mama😭.

Mama bersyukur pada Allah mudahkan urusan mama, mama dpt discaj awal dapat uruskan adik, terima kasih pada pihak berkenaan dapat mama mnadikan n adik utk kali pertama dan terakhir.

Dapat tatap wajah adik buat kali terakhir, Mama redha sayang, Mama Hanya Rindu, Sakit nya rindu mama ni, tunggu mama dan papa disana yer adik.

Sebak perkongsian Puan Muniey Nurnasuha,semoga dia dan suaminya tabah sudah ketentuan yang maha buat mereka sekelurga, anak syurga mereka Mohd Affan menanti mereka disana.Al fatihah – Media Tular, Credit Puan Muniey Nurnasuha.