[Terkini] Kayuhan trakhir abg Jeffry,” Mninggal dijlan pagi jumaat yg mulia ” (5Gmbr)

Cyberjaya : Seorang lelaki men1nggal dun1a apabila b4sikal yang ditungg4ngnya terlibat kem4langan dengan sebuah kereta jenis perodua Bezza dalam kej4dian di jalan Lingkaran Cyberjaya – Putrajaya pagi tadi.

M4ngsa dikenali dengan nama Jeffry Aziz disahkan men1nggal dunia ditempat kejadian impak kem4langan yang menimpa dirinya.

Seorang pengguna facebook yang dikenali dengan nama ” Anak Tebuan ” sempat berkongsi detik cem4s apabila dia yang terawal berada ditempat kejadian dan sempat memberi pertolongan cemas kepada mangsa ditempat kejadian.

Namun yang maha esa lebih sayangkan arw4h dan disahkan men1nggal dun1a ketika menerima rawatan, punca sebenar kejadian tidak dapat dipastikan kini dalam siasatan pihak berwajib.

Rata rata insan yang mengenali arw4h amat terkejut dan sedih apa yang menimpa arw4h Abang Jeffry Aziz yang merupakan seorang peminat basikal.

Ya Allah Ya tuhanku. innalillahiwainnailaihirojiun Buat Abang Jeffry Aziz, Bang, baru 3 hari lepas saya borak dengan abg nak ikut abg kayuh basikal sama-sama di Area putrajaya.

Tapi hari ini, abg tinggalkan saya selama-lamanya, Ya Allah Kawan-kawanku.tolong sedekahkan Al-fatihah buat Arwah Jeffy Aziz.

Arw4h sangat sangat baik, sentiasa senyum dan sentiasa happy.Salam takziah buat kak Nana Hussin sekeluarga. – Mohd Hanafi Rosdi.

Allahuakhbar, Terkejut dengan berita pemergian Abang Jeffry Aziz sekejap tadi Baru seminggu, saya berkomen dengan dengan arw4h, Tersalah masuk komen Nak komen kat posting Tengku Shah Mahya sebenarnyaa.

Dijemput pulang pada hari yang cukup baik, Ya Allah, Rahmatilah roh arw4h Permudahkanlah segalanya Tempatkanlah roh arwah disisi roh orang2 yang mulia Amin yaa rabb Salam Takziah kepada seluruh keluarga – Zawati Jack Mahmood.

Sama sama kita doakan agar diperkmudahkan urusan arw4h dan keluarga kepada mereka diluar sana yang sama sama minat berkayuh agar berhati hati semoga semua dilindungi. Al fatihah.