[Terkini] Jrutera mninggal,” Trjatuh Tgkt28 ktika repaiir lmpu ” (5Gmbr)

Kuala Lumpur : Say4 tergamam melihat lelaki j4tuh betul-betul di depan mata,demikian kata seorang pe­ng4wal kesel4matan mengenai kem4tian seorang jurutera syarikat minyak dan gas.

Selepas terj4tuh dari tingkat 28 sebuah kondominium di Jalan Genting Klang, Setapak di sini kelmarin.

Lelaki yang mahu dikenali sebagai Raj berkata, selepas melihat mangsa terjatuh, dia segera menghampiri lelaki itu, namun tidak bergerak dipercayai sudah men1nggal dun1a.

Dalam kejadian pada pukul 10 pagi itu, m4ngsa, Sh4hrul Ezrin Mohd. R4shid, 29, ditemui men1nggal dun1a di Kawasan K0ndominium terbabit.

Sebak luahan isteri tersayang, keluarga dan insan insan yang mengenali arwah yang disifatkan mereka sebagai seorang insan yang amat baik dan amat disenangi rakan rakan.

Terima kasih sayang untuk segalanya. Saya akan menghargai setiap saat. Selamat tinggal separuh lagi saya, BFF saya, Rakan sekerja saya semasa WFH, teman makan tengah hari saya, hero Seleena, SEGALANYA saya. Cintaku padamu tiada penghujungnya Sayang. Al fatihah ❤️ – Syaza Salihudin.

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera, Adik Saya Shahrul Ezrin Telah kembali Kerahmatullah, Mohon Doakan Beliau Ditempatkan Dikalangan Org Org yang Beriman Dan Soleh we will miss you inn Al Fatihah.

Beliau Meninggal terj4tuh dari tingkat 28 waktu sedang repair lampu rumah beliau – MAn Kg BAru.

Innalillahi wainnailaihirajiun.
اللَّهُمَّ اغْفِرْ لَهُ وَارْحَمْهُ وَعَافِهِ وَاعْفُ عَنْهُ، وَأَكْرِمْ نُزُلَهُ، وَوَسِّعْ مُدْخَلَهُ،

Mohon sedekahkan Al Fatihah kepada sepupu saya Sh4hrul Ezr1n Bin Mohd Rash1d yang baru sahaja meninggalkan kita pagi ini.

Fyi, utk mengelak kekeliruan, kem4tian bkn disebabkan covid, Tp arw4h terj4tuh dr tingkat 28 rumahnya ketika sedang repair lampu.

Ya Allah ampunilah dia, rahmatilah dia, maafkanlah dia, ampunilah kesalahannya, muliakanlah kematiannya, lapangkanlah kvbur nya, Innalillahi wainnailaihirajiun.

Semoga arw4h ditempatkan dikalangan orang orang yang beriman, Aamiin, semoga tenang disana.Kerinduan bertukar kesedihan.- Rafiq Rajak.

Jen4zah selamat disem4dikan semalam semoga keluarga arw4h tabah yang maha esa lebih sayangkan arw4h, insan yang baik Allah sayang. Al fatihah.