[Terkini] Ibuanda pelawak Ali Puteh, ” Meninggal dunia 11.54 malam tadi ” (5Gmbr)

Kuala Lumpur : Ibu kepada Allahyarham Abam Bocey men1nggal dunia malam tadi, Allahyarhamah Sabriah Arshad menghembuskan n4fas terakhir di Unit Rawatan Rapi (ICU) Hospital Selayang 11.54 malam tadi.

Berita pemergian ibuanda tercinta kepada Ali Putih ke rahmatullah dikongsi sahabat rapat Abam iaitu Achey dan Fad Bocey di laman Instagram.

Salam takziah sahabatku Aliputeh Officlal di atas pemergian ibu tercinta,tulis Fad, Malam Jumaat pemergian MU mak Aliputeh officiai, moga mak tenang di sanA, moga bertemu dengan anakmu #abam tercinta di syurga in shaa Allah tulis Achey pula.

Mak dimasukkan ke Hospital Selayang selasa lalu dan berada dizon Merah (Kritik4l) akibat ser4ngan Asma dan ditidurkan menggunakan alat bantuan pernafasan.

Ali dan adik lelakinya telah ke Hospital untuk menguruskan jen4zah manakala isterinya dirumah membuat persiapan untuk jenazah dibawa pulang.

Urusan pengkebumian belum ditetapkan selepas segala urusan di Hospital Selayang selesai,Pada Disember tahun lalu Allahyarhamah Sabriah Arshad pernah di masukan ke Hospital kerana serangan asma dan memakai alat bantuan pernafasan.

Allahyrham Abam Bocey atau nama sebenarnya Syed Umar Mokhtar Syed Mohd Redzuan arw4h anakanda kepada Allahyarhamah Sabriah Arshad men1nggal dunia 10 Februari tahun lalu.

Sama sama kita doakan agar Ali dan keluarga tabah selepas kehilangan abang serta anak kali ini dia diduga lagi kehilangan ibuanda tercinta. Al fatihah – Media Tular.