[Terkini] Hazami Ghani sudah tiada, ” Ank istimewa ini mninggal otw hantar bantuan makanan ” (6Gmbr)

Kuantan : Seorang pemuda istimewa (OKU) men1nggal dunia apabila basikal yang ditunggang terlibat kem4langan dengan sebuah lori bancuhan simen dalam kejadian di Jalan Tanjung Lumpur petang semalam.

Mangsa Hazami Ghani,21, tahun seorang yang dikenali disekitar Kuantan dalam laman sosial facebook dan Y0u Tube, juga bergiat aktif berlakon dan juga menerbitkan drama pendek di Chennel You tube miliknya Hazami Ghani.

Semasa kejadian m4ngsa diperjalanan menunggang basikal untuk menghantar bantuan makanan ke sungai Soi Kuantan dan ketika itu lah basikal yang ditunggangnya bergergesel dengan sebuah lori yang membawa bancuhan simen.

Apa yang berlaku menimpa insan istimewa ini mengundang pilu insan insan yang mengeali arwah Hazami, sebak luahan mereka pemergian Hazami ketika sedang membuat kebaikan.

” Inalillahiwainailaihirajiun tenang lah di sana sahabatku Hazami Ghani di fahamkan meninggal dunia akibat kem4langan dengan lori simen ketika berbasikal untuk menghantar bantuan makanan petang tadi di sungai Soi Kuantan Pahang “.

Arw4h pernah berlakon bersama wak dalam drama pendek (rintihan anak tiri), Salam takziah buat seluruh warga Hazami Ghani production dan keluarga,┬áSemoga syurga lah tempat insan istimewa macam kau Hazami… Al Fatihah – Wak Jeng.

Arw4h telah disahkan men1nggal dunia di lokasi kejadian dan dihantar ke Unit Forensik HTAA untuk bed4h siasat dan tindakan lanjut.

Semoga syurga lah tempat insan istimewa macam kau Hazami diharap keluarga mu tabah, yang maha esa lebih sayang kan dirimu dan ramai insan insan diluar sana menyanyangi mu dan setiasa mendoakan mu. Al Fatihah.