[Terkini] Doakn istri saya Sarah, ” Telah dimasukn ke 1CU awal pagi ini ” (5Gmbr)

Kuala Lumpur : Pelawak Shuib Sepahtu memaklumkan yang isterinya Siti Sarah telah dimasukan ke Unit Rawatan Rapi (1CU) HUKM Cheras awal pagi tadi.

Mengikut pelawak itu keadaan 0ksigen isterinya tidak stabil dan isterinya juga berada dalam keadaan tiadak baik.

Shuib yang juga Usahawan memohon orang ramai mendo4kan kesihatan isterinya bayi dalam kandungan sarah yang berusia 7 bulan kembalinya stabil dan sembuh.

Shuib menulis melaluai laman sosialnya awal pagi ini, ” Assalammualaikum Salam Jumaat semua,Pg td isteri sy telah dimasukkan ke 1CU di sebabkan oksigen yg tak berapa stabil dan keadaan dia yg tak berapa baik.

SY MOHON DIHARI BAIK,HARI JUMAAT,DOAKAN SARAH DAN ANAK DLM KANDUNGAN, SEMOGA DIPERMUDAHKAN URUSAN DAN SEMOGA ALLAH BERIKAN KEKUATAN UTK MEREKA.SEMOGA ALLAH MERAHMATI KITA SEMUA,AMIN 🤲.

Terdahulu Penyanyi Siti Sarah dikejarkan ke H0spital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM), di sini berikutan tahap 0ksigen yang semakin menurun.

Pengurusnya, Nana Mohamad Rom berkata, Sarah sepatutnya memotong gelang ku4rantin pada hari ini, namun sejak semalam dia mengalami b4tuk.

Kira-kira jam 6.30 petang Sarah di bawa ke hospital menaiki ambul4ns, Sepatutnya Sarah memotong gelang kuarantin hari ini tapi keadaan kesihatannya tidak mengizinkan apabila mengalami batuk serta tahap 0ksigennya menurun hari ini, katanya kepada H Metro.

Akhbar melaporkan Pasangan selebriti popular, Siti Sarah dan suaminya, Shuib Sepahtu serta tiga cahaya mata disahkan positif C0V1D19.

Siti Sarah dan keluarganya menjalani ujian saringan C0V1D19 selepas pembantu rumah disahkan dijangkiti pandemik berkenaan pada Ahad lalu.Syafakillah.