[Terkini] Bukn rzeki syg nakk mnetap ddunia, ” Mninggal dlm snyuman lpas dilahirkn ” (5Gmbr)

Klang : Melalui laman facebook Pihak Pengurusan Jen4zah Mr Wan Cai Official mereke memuat naik kisah pilu mengenai satu jen4zah anak syurga yang men1nggal dun1a diuruskan pihak mereka untuk disemadikan.

Anak ke 6 bagi pasangan suami isteri En Firdaus dan Isterinya Puan Nana ini terpaksa dilahirkan ketika berusia 6bulan dalam k4ndungan apabila ibunya disahkan positif C0V1D19.

Mengikut En Fridaus yang menulis dilaman sosialnya tiada rezeki untuk menjaga babynya didunia sebak tulisnya ” Mohon sedekahkan al fatihah buat anak syurga kami, bukan rezeki dia nak menetap di dunia ini, Allah maha mengetahui.

Anak syurga terpaksa dilahirkan awal (kandungan 6bln) krn mamanya +Ve C19, Mohon doakan agar isteri sabar, kuat dan cepat sihat, Anak2 lain yg juga +Ve masih kuarantin di rumah.

Pergi lah bermain sayang teruskan tersenyum seperti tadi wahai anak, doakan kami yg masih di dunia yg fana ini, sayang & rindu akan kekal abadi, Hari ni kami kehil4ngan ahli keluarga krn COVID katanya.

Dalam pada itu melalui facebook Mr Wan Cai Official yang dipertanggung jawab menguruskan jen4zah anak syurga ini ini tulis mereka melalui laman facebooknya ” Bidadari syurg4 ini telah disempurnakan pengurusan terakhirnya seperti cahaya mata kami sendiri.

Semoga kedua ibu dan bapa bidadari syurga ini tabah diatas kehilangan anak yang dikasihi,😭.

Kami dalam persiapan menguruskan 6 lagi jen4zah, 3 jen4zah akan kami uruskan sebentar lagi, 3 lagi jen4zah akan kami sempurnakan bermula 0600 petang ini, Inshaallah☝.

Semoga keluarga En Firdaus, Puan Nana dan keluarga kembali sembuh dari pandemik ini yang maha esa lebih sayangkan anak syurga kalian. Al fatihah. Credit Mr Wan Cai Official, En Firdaus.