[Terkini] Ank kini Yatim piatu,” Pasangan ini mninggal dunia selang 24jam ” (5Gmbr)

Kuala Pilah : Sepasang suami isteri ini disahkan men1nggal dun1a selang 24jam selepas ditidurkan akibat C19 selepas lebih 6 hari dirawat di Hospital.

Raja Rozida Raja Aziz,45, disahkan men1nggal dunia pada 25 ogos ketika dirawat sebagai pesakit C19, manakala suaminya Shamsudin Hussin pula disahkan men1nggal dunia keesokan harinya 26 ogos juga ketika menerima rawatan akibat C19.

Allahuakhbar, Baru semalam dgr perkhabaran duka, Belum habis kesedihan smlm, malam ni sekali lagi kami dikejutkan dgn berita sedih pemergian Din Shamsudin Din pula.

Ya Allah beratnya ujianmu, Damailah kalian di negara kekal abadi bersama, Mohon sedekah kan Al Fatihah buat mereka berdua, semoga anak anaknya Putera Hazim dan Puteri Naylie didoakan agar kalian terus kuat dan tabah menempuh ujian 😭- Queen’s Cubbie’s.

Sudah jam 2 pagi, ntah mengapa mata ni takleh nak lelap, sedih yg amat teringatkan duhai shbat yg pernah sama sama suka duka dan rindu degan lawak jenaka mu dibangku skolah dahulu.

Pemergian mu jam 3 ptg ( 25.08.21) ditangisi smua sahabat dan memenuhi wall mereka, Begitulah insan disayangi semua bernama Raja Rozida Gee , P0sitive dan ditidurkan hingga menghembuskan n4fas terakhir.

Msih teringat komen komen mu juga terkilan tak dapat jumpa sekian lama walaupun 2 kali Gee datang ke rumah namun tiada rezeki untuk kita berjumpa, mohon maaf untuk itu.

Dikau pergi dengan pengakhiran yg baik Husnul Khotimah semoga Allah merahmatimu dgn syahid krn bert4rung nyawa brjuang utk C19, Salam takziah buat keluarga Raja Rozana Raja Aziz ibu Rohana Kahar juga anakanda Puteri Naylie tercinta -ازلين مذلينا.

Assalammualaikum doc baru call, Allahhuakbar adik ipar saya suami kepada arw4h adik Raja Rozida Gee yg baru semalam 25 Aug meninggalkn kami.

Kini selang sehari Suaminya baru saja menghembuskn n4fasnya 26Aug 2021, mohon sedekahkn Alfatihah utk adik dan suami nya Allahhuakbar berat sgt nak tanggung semua ni.

Pergimu bersama suami isteri, kami tahu kau orang memang x boleh berpisah pun dan janji Allah tu pasti adik n suami pergi sama sama ,sehidup sem4ti damailh adik ku degan adik ipar ku Samsudin Bin Hussin Alfatihah.

Minta semua mohon maafkan kesalahan adik saya dgn suaminya dan halalkn mkn minum arwah ,andai ada hutang hutang arw4h boleh bagitau saya.

Terimakasih banyak sangat kepada semua family,sahabat dan kenalan yang mendoakn arw4h, buatkan tahlil bacaan yasin, hanya Allah sahaja yg membalas kebaikkan semua.

Anak anak arw4h kami belah adik dan din sama sama akan jaga insyaallah kuatkan kami utk jaga amanah Allah ni dan ank arw4h akan dipindahkn duduk di Kg Pilah ni permintaan arw4h.

Jen4zah dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Kg Kuala Jemapoh Kuala Pilah Negeri sembilan, semoga kedua dua anak mereka tabah yang maha esa lebih sayangkan ayah dan ibu mereka. Al fatihah.