[Terkini] Alif Bigt oo prgi jua lepas ditidurkn, ” Mninggal akbt C19 ” (6Gmbr)

Manjung : Semalam dikejutkan dengan pemergian salah seorang perserta Bintang Mencari Bint4ng yang menamakan kumpulan mereka Big Too.

Alif dan Apit melaluai kumpulan Big Too telah bertanding dalam Bintang Mencari Bintang anjuran TV3 pada tahun 2013, Pel4wak terkenal, Achey dan B0cik juga antara peserta yang turut sama bersaing di dalam program itu.

Sem4lam berita sedih disampaikan, Perkhabaran duka, Sahabat kami Noralif Mokhtar atau lebih mesra dengan panggilan Alif baru sahaja meninggal dunia di H0spital Manjung pada pukul 4.04 petang semalam.

Rakan rakan yang mengenali mereka turut bersedih dan merak4mkan salam takziah untuk keluarga Alif dan sanak saudara atas kehilangan besar ini.

Difahamkan Alif sebelum ini menerima rawatan di H0spital Manjung setelah disahkan p0sitif C19, namun kesihatan Alif mula merosot dan terpaksa ditidurkan sebelum disahkan mninggal dunia semalam.

Sebak luahan sahabat sahabat termasuk Acey yang memuat naik melalui facebooknya permergian Alif Big Too tersebut semalam.

Insya Allah, majlis bacaan Yasin akan dibuat untuk arw4h secara maya .

Mbd Perak tengah menjemput sekalian sahabat utk bersama sama membaca Yasin dan tahlil utk arw4h Alif pada malam ini di link Googel Meet. Al fatihah.