[Terkini] Ajal masa kerja sambilan , ” Rudi maut dirempuh pemandu mabukk lawan arus ” (5Gmbr)

Segamat : Seorang lelaki yang membuat kerja sambilan sebagai penghantar makanan Food Panda m4ut dalam kem4langan malam tadi berhampiran Kemas Muar.

M4ngsa Rudi Hermawan Sumarno yang juga seorang Jurugambar Perkahwinan beralamat di Di Kg Melayu Raya,Segamat itu men1nggal dunia ditempat kejadian apabila motosikalnya dirempvh oleh sebuah kereta yang dipandu melawan arus.

Sebak melihat ayahnya terduduk sebaik jen4zah anaknya sampai ke H0spital untuk tindakan lanjut ini dikongsi oleh Yb Datuk Ayub Rahmat ke tiba di Forensik Hospital Segamat malam tadi.

Yb Datuk Ayub Rahmat bersama ayah arwah Rudi.

Sungguh tak disangka ajal anaknya ketika mencari rezeki buat isteri dan anak anak akibat kecuaian orang lain memandu lawan arus laporan awal suspek dipercayai m4buk ketika kejadian itu.

Sebak luahan rakan rakan arw4h ” Macam mana orang yang tak bersalah, tengah mencari rezeki nafkah untuk keluarga, tapi jadi m4ngsa untuk orang yang minum ar4k berkeadaan m4buk bawa lagi kenderaan dan jadi kejadian yang kita tak ingin berlaku – Mohammad Shahrulnizam.

Jen4zah Rudi Hermawan di Kebumikan Di Tanah Perkuburan Islam,Di Kg Melayu Raya,Segamat selepas segala urusan di Hospital selesai.

Punca sebenar kejadian kini dalam siasatan pihak berwajib semoga keluarga arw4h tabah terutama isterinya kehilangan suami dan papa tersayang pada anak anak dijemput iahi disaat sedang mencari rezeki akibat kecuaian orang lain.Al fatihah.