[Terkini] Ajaal Pesal 0tw pulang ke Johor, ” Lepas ziarah keluarga di Terengganu ” (5Gmbr)

Mersing : Seor4ng jurutera m4ut selepas kereta Nissan Almera dipandu dipercayai hil4ng kawalan sebelum terb4bas lalu mel4nggar sebuah l0ri di Kilometer 25 Jalan Kota Tinggi Mersing semalam.

Dalam kejadian kira-kira pukul 9.40 malam itu menyebabkan m4ngsa dikenali sebagai Muhamad Faisal Ali, 32, m4ut di tempat kejadian.

Innalillah 😭Al-Fatihah (Abang), (sesungguhnya Kem4tian itu rahsiaMu Ya Allah), Dalam kami masih bersedih di atas kem4tian Abah.

Harini kesedih4n kami bertambah selepas dikhabarkan Kem4tian Anak lelaki (Abang) yg terlibat kem4langan dlm mnuju pulang untuk kerja di mersing Johor Bharu malam td.

Semoga R0hnya dirahmati dan ditempatkan dikalangan org beriman .. Amiinn 😢 – Fadhlulhadi

Ketua Polis Daerah Mersing, Superintendan Cyril Edrward Nuing berkata, ketika kejadian m4ngsa dalam perjalanan ke tempat kerjanya dari Terengganu ke Pasir Gudang.

Hasil siasatan di tempat kejadian mendapati sebuah kereta Nissan Almera dipandu m4ngsa dari Terengganu hendak menuju ke Johor Bahru.

Ketika tiba di lokasi kejadian kereta yang dipandu dipercayai hilang kawalan terb4bas memasuki laluan bertent4ngan dan mel4nggar sebuah l0ri jenis Daihatsu.

Akibat daripada kem4langan tersebut menyebabkan pemandu kereta tersep1t di dalam kereta dan pihak bomba telah berjaya mengeluarkan pemandu tersebut,katanya dalam kenyataan hari ini.

Semoga keluarga arw4h tabah dengan apa yang berlaku yang maha esa lebih sayangkan arw4h pergi dijemput il4hi selepas menzi4rah keluarga tersayang menyusuli arw4h ayahnya yang men1nggal Ogos lalu.Al fatihah.