[Terkini] Ajaal Pen gantin baru ” Hilaang krja sbb PKP gi gih krja foo dpanda “(5Gmbr)

Seremban : Seorang pengh4ntar makanan Foodpanda m4ut selepas motosikal yang ditungganinya merempvh sebuah kereta dalam kejadian di simpang empat, Jalan Kuarters KLIA, Nilai, dekat sini, petang semalam.

Dalam kejadian pukul 5.15 petang itu, m4ngsa, Azreeq Azri, 26, meninggal dunia di tempat kejadian selepas mengalami keceder4an di kep4la.

Difahamkan, arw4h baru sahaja mel4ngsungkan perkahwinan dua bulan yang lalu, Pemergian arw4h yang disifatkan sebagai seorang yang baik menimbulkan rasa sebak dalam kalangan keluarga dan rakan-rakannya.

Tentang rider food panda yang kemalangan m4ut tular tu,baru jumpa 3hari lepas, suami client betty,baru kawen 2bulan, tengah usaha untuk meng4ndung,wife dia excited sangat nak ada anak.

Suami dia kerja air asia tapi kehilangan kerja sebab pkp dan dia kerjalah food panda untuk cari rezeki.

Alfatihah untuk arw4h baik orangnya.suami yang baik.Allah pinjamkan sekejap untuk rina, sedih pagi pagi tadi isteri arwah mesej😞😭Alfatihah untuk Azreeq Azri. – Betty Mohd Akhir.

Ketua Polis Daerah Nilai, Superintenden Mohd. Fazley Ab. Rahman berkata, siasatan awal mendapati, ketika kejadian m4ngsa dari arah Bandar Enstek, dekat sini menuju ke Kuarters Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA).

Apabila sampai di tempat kejadian, m4ngsa sedang bergerak terus telah mel4nggar sebuah kereta Perodua Alza yang tiba-tiba datang dari simpang arah kanan m4ngsa lalu jatuh di atas jalan.

Akibat pelanggaran, m4ngsa m4ut di tempat kejadian dan dibawa Unit Forensik Hospital Tuanku Ja’afar (HTJ) di sini untuk tujuan bed4h siasat,katanya dalam kenyataan hari ini.

Ujar beliau, pemandu kereta tersebut yang merupakan seorang lelaki berusia 27 tahun bagaimanapun tidak meng4lami sebarang kecedera4n.

Siasatan lanjut masih diteruskan dan kes disi4sat di bawah Seksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan (APJ) 1987, katanya.

Semoga isteri arw4h tabah beratnya dugaan untuk mu namun yang maha esa lebih sayangkan suami mu.Al fatihah.