[Terkini] Ajaal Mat Ket si bongsu, ” Z800 trbabas ke parit berair ” (5Gmbr)

Arau : Seorang pemuda m4ut selepas motosikal berkuasa tinggi yang ditungganginya terbabas ke dalam parit di tepi sawah Jalan Alor Redis, Jejawi dekat sini semalam.

Dalam kejadian kira-kira pukul 10 malam itu, m4ngsa, Muhamad Shakir Abdul Jabar, 29, yang lebih mesra dengan panggilan Mat Ket dikalangan rakan rakan menaiki motosikal jenis Kawasaki Z800 datang dari arah Tambun Tulang dan menuju ke Jejawi.

Apa yang berlaku mengundang pilu keluarga dan insan insan yang mengenali arwah yang maha esa lebih sayangkannya tak sangka aj4lnya sebegitu.

Selalu kalau tengok berita mcm ni belah perlis, Selalu berdoa jangan la ada sedara atau kawan kawan aku yang meninggal atau orang orang yang aku kenal terlibat.

Tetapi semalamn ALLAHHUAKBAR, Adik kawan baik aku Adda Humairaa meninggal aksiden, Moga tabah da sanyag sekelurga tempuh dugaan ni ya syg, Dia yang teman mak kat kg Allah lebih sayangkan arw4h. ♥️😔

Ketua Polis Daerah Arau, Superintendan Nanda Maarof memberitahu, sebaik tiba di lokasi kejadian, m4ngsa terbabas sendiri sebelum motosikal terjunam ke dalam parit di tepi jalan tersebut.

M4ngsa dari Kampung Tok Pulau, Simpang Empat dekat sini m4ut di tempat kejadian, katanya di sini hari ini. Al fatihah.