[Terkini] Ajaal ketika kemlangan & membantu mgsa kemlangan, ” Dua mninggal dirmpuh P.Wira ” (6Gmbr)

Bayan Lepas : Dua individu maut dalam kem4langan di Jalan Sungai Tiram berhampiran Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang hari ini.

Difahamkan kem4langan pertama berlaku pada jam 11.30 malam tadi membabitkan seorang lelaki bernama Faizal Abu Bakar dan m4ngsa kedua yang juga seorang wanita bernama Suhaila Zainol dil4nggar oleh sebuah proton waira yang dipandu laju ketika m4ngsa kedua cuba membantu m4ngsa pertama.

Mengikut sumber awal m4ngsa pertama Faizal Abu Bakar dalam perjalanan memulangkan barang yg tidak habis untuk dihantar ke Hub Shopee Express Bayan Lepas lalu terlibat kem4langan.

Arw4h Faizal pergi ketika mencari rezeki buat isteri dan 3 orang anak anak beliau yag masih kecil semoga isteri arw4h tabah dan kuat untuk menempuhi dugaan yang amat berat ini kehilangan insan tersayang bergelar suami dan ayah pada anak anak.

M4ngsa kedua Puan Suzila Zainol ingin membantu Faizal yang terlibat kem4langan beliau bersama rakan beliau, namun mereka bertiga dirempvh oleh sebuah proton wira dipandu oleh seorang anggota beruniform.

Puan Zainol dan Fizal men1nggal ditempat kejadian impak rempuh4n wira terbabit manakala rakan beliau kemungkinan p4tah kaki.

Semoga Allah merhamati kedua dua nya menerima ibadah mereka, seorang gigih mencari rezeki dan seorang lagi pergi dalam membuat kebaikan ingin membantu m4ngsa kem4langan.

Pemandu kereta wira yang juga seorang anggota beruniform secara tidak sengaja merempuh ketiga tiga mangsa tersebut.

Ketika ini, pihak polis masih menjalankan si4satan di lokasi kejadian untuk mengenali punca sebenar kejadian. Al fatihah. – Media Tular, Foto Mamu Jarum.