[Terkini] Ajaal disaat cari rezeki, ” Tinggalkn istri sedang Hamil 4 bln” (6Gmbr)

Subang : Seorang penghantar barangan men1nggal dunia selepas motosikal ditungganginya terbabit dalam kem4langan jalan raya berdekatan Jalan Lapangan Terbang Subang, pada 1 Julai lalu.

Difahamkan, m4ngsa Shahrul Ashraf dalam perjalanan ke tempat kerja terlanggar di bahagian belakang Toyota Hiace dimana kender4an tersebut cuba mengelak satu kepingan besi yang terj4tuh daripada Toyota Hilux.

Menerusi posting di laman Facebook, kakak mangsa Atia Zafiera berkongsi mengenai pemergi4an adiknya yang menghembuskan nafas terakhir pada 2 Julai lalu akibat keceder4an p4rah pada bahagian kep4la.

Bercerita lanjut, Atia berkata arw4h adiknya baru sahaja membeli motosikal baharu dan sanggup berulang alik sejauh 20 kilometer dari rumah ke tempat kerja demi mencari rezeki.

Tahun lepas ‘call’ kata boleh kerja kat J&T, “Cari rezeki jauh2 dengan motor tak kira hujan panas, Akibat kecuaian orang lain, orang lain jadi mangsa,” tulis Atia.

Seorang adik yang ringan tulang, Selain itu, lebih mengund4ng sebak apabila difahamkan isteri arwah iaitu Rohana Ismail sedang h4mil anak sulung mereka dengan usia kandungan mencecah empat bulan.

Kakak kepada Rohana iaitu Nor Zaharawanis turut berharap agar adiknya tabah menerima kehil4ngan suami tercinta dan terus kuat demi bayi dalam kandungan, Rohana kena kuat untuk ‘baby’.

Bagaimanapun, tiada perkembangan lanjut mengenai pemandu Toyota Hilux yang masih dicari oleh ahli keluarga m4ngsa yang dipercayai menjadi punca kejadian tersebut berlaku. Al fatihah.Credit Oh My Media.