[Terkini] Ajaal Ck Wan 0tw balik rumah , ” Tggalkn istri sdang mgndung ank ke2 ” (5Gmbr)

Hulu Terengganu : Penantian seorang isteri dirumah kepulangan suami tersayang dikejutkan berita duka bila suami ters4yang disahkan men1nggal dunia apabila terlibat kem4langan otw pulang kerumah.

Paling memilukan isteri kini sedang meng4dung anak kedua pasangan ini yang mana anak sulung mereka yang dipanggil ” Kak Long ” baru berusia 2 tahun lebih, moga Puan Ain Fatihah tabah dengan apa yang berlaku.

Kosmo melaporkan seorang anggota polis bantuan m4ut selepas motosikal jenis Yamaha 15Z ditunggang dirempvh sebuah kenderaan pacuan empat roda, Ranger Courier di Kilometer 53, Jalan Kuala Terengganu- Bukit Besi berhampiran Kampung Landas di sini hari ini.

Dalam kejadian pukul 12.50 tengah hari itu, m4ngsa, Mohd. Riduan Mohd. Teh, 40, dari Felda Jerangau, Ajil di sini men1nggal dun1a akibat p4rah di kepala dan beberapa anggota badan.

Ketua Polis Daerah Hulu Terengganu, Deputi Superintendan Mohd. Adli Mat Daud berkata, sewaktu kejadian, si m4ti dikatakan dalam perjalanan dari rumahnya ke Ajil.

Sebaik tiba di lokasi kejadian, motosikal ditunggang m4ngsa dikatakan tiba-tiba membelok ke kanan dan memasuki laluan bertentangan.

Ranger Courier yang dipandu pesara lelaki berusia 62 tahun tidak sempat mengelak lalu merempvh motosikal m4ngsa,katanya di sini hari ini.

Pemandu Ranger Courier tidak ceder4. Kes disiasat mengikut Seksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan(JPJ) 1987.

Semoga isteri ini tabah dengan apa yang berlaku berat dugaannyang terpaksa dirinya tempuh dengan diri yang sedang mengandung anak kedua mereka serta anak sulung yang masih kecil yang perlukan perhatian seorang insan bergelar ayah.

Namun yang maha esa lebih sayangkan arw4h suaminya atau ayah kepada anak mereka dipergi dijemput il4hi pada hari jumaat yang mulai pergi buat selama lamanya . Al fatihah.