[Terkini] Ajaal 0tw pulang cari rzeki,” Tnggal istri sdang mengndung ank sulung ” (5Gmbr)

Kuala Terengganu : Pen4ntian isteri tersayang dirumah kepul4ngan suami yang berkerja sebagai tukang gunting dikejutkan dengan berita duka bila suami tersayang terlibat kem4langan dan pergi buat selamanya.

Akhbar Kosmo melaporkan Seorang tukang gunting yang sedang menanti kelahiran anak sulung m4ut dalam kem4langan membabitkan tiga motosikal di Jalan Kota Bahru berhampiran Kampung Kubang Jela di sini malam tadi.

Dalam kejadian pada pukul 8.15 malam itu, m4ngsa, Khairino F4hmie Kh4irul Anuar B4shah, 25, men1nggal dun1a akibat keceder4an p4rah di bahagian kep4la.

Sewaktu kejadian, Kh4irino F4hmie dalam perjalanan pulang ke rumahnya di Teluk Menara di sini selepas selesai bekerja di kedai gunting rambut di Seberang Takir, Kuala Nerus.

Sebaik tiba di lokasi kejadian, motosikal Honda Spacy yang ditunggangi m4ngsa dari arah Batu Enam, Kuala Nerus dikatakan bergesel dengan sebuah motosikal dinaiki seorang remaja lelaki berusia 19 tahun.

Difahamkan remaja itu yang menetap di Kampung Kubang Jela di sini mahu melint4s jalan untuk membuang sampah di kawasan tong sampah awam yang terletak kira-kira 20 meter dari lokasi kejadian.

Impak kem4langan itu menyebabkan Kh4irino F4hmie tercampak ke laluan bertentangan sebelum dirempvh sebuah motosikal Benelli RFS dinaiki seorang lelaki berusia 20 an.

Kh4irino Fahmie men1nggal di lokasi kejadian manakala dua lagi m4ngsa pula cuma cedera ringan,M4yat Kh4irino F4hmie telah dihantar ke Unit Forensik Hospital Sultanah Nur Zahirah di sini untuk dibed4h siasat.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Kuala Terengganu, Asisten Komisioner Abdul Rahim Md. Din yang dihubungi mengesahkan kejadian.

Semoga isteri arw4h tabah dia yang kini sedang meng4dung anak sulung selepas hampir 3 tahun menunggu cahayamata mereka.Al fatihah.