Team Ustz Ebit kmalngan pulng dri santuni klurga Ganesh diPenang (5gmbr)

Kuala Lumpur : Tiga dari mereka dipercayi cedera gara gara mengelak sebuh kereta yang membuat pusingan dikawasan yang tidak dibenarkan dalam kejadian selepas tol jalan Duta lewat tengah malam tadi.

Ini tulisan Ustaz melalui lama sosialnya, Sedih rasa Pohon doakan 3 orang team media kami kemalangan baru sekejap ini, Doakan selamat semuanya, Merekalah yang merakamkan untuk program Jejak Ebit Lew Astro.

Tadi kami 4 kereta ke Penang membantu abang sekeluarga yang 8 bulan tidur dalam kereta,Semasa sama-sama balik ke kl, Betul-betul lorong kanan touch n go lepas tol jalan Duta.

Tiba-tiba ada kereta dari kiri uturn ke kanan, Ada sign tak boleh uturn, Estima mereka cuba elak kereta uturn menyebabkan melanggar divider tengah jalan.

Sekarang saya di Hospital Gleneagles menanti ketiga-tiga team buat ct scan, Doakan semuanya baik dan selamat, Doakan Teyha,Azrin dan Ijad semuanya selamat dan baik-baik ajer. Sedih dengar mereka mengerang sakit.

Sebelum ini Ustaz Ebit dan Team ke Penang membantu S Ganesh, 34, isteri, S Parameswary, 32, dan tiga anak mereka berusia antara 6 tahun hingga 8 bulan yang tinggal di dalam kereta selepas rumah mereka musnah dalam keb4karan, awal April lalu.

Ustaz bayar sewa rumah untuk sebulan sementara mereka dapat rumah PPRT, Dah 2 kali mohon semenjak rumah terbakar, Tapi jika mereka terus ingin terus disitu pun saya akan terus bayarkan dengan gembira tulisnya.

Semoga Teyha,Azrin dan Ijad kembali sembuh dan dapat bertugas seperti biasa bersama Team Ustaz.