Tak sempat hantar penyata TNB pelanggan mereka!

Melaka : Apa yang berlaku sungguh mem1lukan perjalanannya ketika bertugas berakhir dengan tr4gedi,mintak tolong jasa bagi semua yang tinggal di krubung melaka kejadian pagi tadi dalam pukul 11.45 am.

Sesiapa yang ada mempunyai maklumat mintak bantu kami, dia telah melanggar abang saudara saya yang kerja TNB melaka kesian anak 3 yang masih kecil.

Minta viralkan supaya dapat cari orang yang l4nggar lari arw4h- Mas Eiza

Kosmo Online melaporkan perjalanan seorang kakitangan Tenaga Nasional Berhad (TNB) untuk menghantar penyata elektrik berakhir tr4gedi apabila dia m4ut dalam kem4langan di Jalan Parit Melana, One Krubong di sini, tadi.

Dalam kejadian pukul 12.25 tengah hari itu, m4ngsa, Syamsul Mohd. Salim, 40, disahkan men1nggal dun1a di tempat kejadian akibat keceder4an p4rah di kep4la.

Ketua Jabatan Siasatan dan Penguatkuasaan Trafik negeri, Superintendan Hasan Basri Yahya berkata, ketika kejadian m4ngsa yang menunggang motosikal jenis Honda Wave dalam perjalanan dari arah bandar menghala ke One Krubong.

Hasil siasatan awal, kita mendapati mangsa dalam perjalanan untuk menghantar penyata elektrik ke kawasan tersebut.

Bagaimanapun, setiba di tempat kejadian motosikal ditunggangi mangsa tiba-tiba dihimpit sebuah kenderaan lain menyebabkan dia terbabas ke tengah pembahagi jalan, katanya ketika dihubungi di sini, hari ini.

Katanya, akibat kem4langan itu, m4ngsa disahkan telah men1nggal dun1a di tempat kejadian oleh penolong pegawai perubatan dan mayat dibawa ke Hospital Melaka untuk bed4h si4sat.

Siasatan masih diteruskan dan kenderaan terlibat akan dihantar ke Pusat Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer (PUSPAKOM) untuk pemeriksaan lanjut.

Kes disiasat mengikut Seksyen 41(1)Akta Pengangkutan Jalan 1987 katanya.

Sedih, kesian isteri dan anak arwah masih kecil, Minta tolong viral kan supaya orang yang l4nggar lari arwah dapat tangkap secepat mungkin.

Kemalangan di melaka kawasan krubung, Kalau ada hati perasaan sila serah diri,Apalah nasib anak aruwah 3 orang yang masih kecil, cuba jadi manusia yang bertanggunjawab.

Arwah syamsul perkerja TNB m4ngsa l4nggar lari,Mintak tolong viralkan, arwah men1nggal ditempat kejadian tinggalkan seorang isteri dan 3 oarng anak yang masih kecil semoga keluarganya tabah. Al fatihah.