Slmt jln syg, ” Hanya 3 bulan Allah pinjamkn abg utk syg” (6Gmbr)

Kuala Kedah : Jen4zah m4ngsa kem4langan motosikal dirempvh pemandu kereta m4buk, AllahyarhamMohd Azman Shahid Mohamad,27, Selamat dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Masjid Tebegau Kuala Kedah lewat malam tadi.

D0akan semoga r0h Allahyarham Mohd Azman Shahid diterima segala amal kebaikan dan ditempatkan bersama golongan orang orang yang beriman dan beramal soleh.

Kepergian ke negeri abadi, Pergimu kami terduduk,Pergimu kami berhiba,Insan baik budi cantik akhlak lembut tutur kata,Hadirmu dalam family kami xlama,tapi cukup buat kami bahagia.

Terima kasih allah atas pinjaman indahmu ini dalam family kami,Tenangla di syurga firdausi,Kami redha setinggi2,Adik ipar yang menyenangkan,Je Mey sentiasa di hati kami ❤.

Dik Aini , ur the strongest person ive ever know Kami sentiasa di sisi,Mohon sedekahkan Al-Fatihah untuk adik ipar saya , AZMAN SHAHID ( 13June2021) -Farayha.

Segala urusan disempurnakan oleh Team Unit Khas Van Jen4zah diketuai oleh Mr Wan Cai Official dari Bilik Forensik Hospital Tengku Ampuan Rahimah, Klang hinggalah ke Tanah Perkuburan Islam Masjid Tebegau Kuala Kedah.

Allahyarham merupakan peng4ntin baru baru hampir 3 bulan melangsungkan perkahwinan, yang mana majlis pernikahan pasangan ini berlangsung pada penghujung march lalu.

Mohd Azman Shahid men1nggal dunia bila motosikal yang ditunggang dirempvh oleh sebuah kereta yang dipandu dalam keadaan m4buk semasa diperjalan pulang dari tempat kerjanya disebuah Farmasi diKlang.

Apa yang berlaku sungguh memilukan, Shahid dan isterinya dikenali dengan nama Aini dipuncak bahagia namun yang maha esa menduga hubungan mereka terpisah selamanya oleh Aj4l.

Disaat PKP 3.0 gigih berkerja mencari rezeki bilamana bidang kerjanya dibenarkan beroperasi sepanjang tempoh PKP 3.0 ini.

Isteri arw4h juga tidak dapat menemani jen4zah suami nya untuk dihantar dikampung halamannya di Kuala Kedah atas sebab tertentu dan PKP segala urusan jen4zah di amahkan isteru untuk diuruskan unit Team Jenazah Mr Wan Cai Official (untuk info penuh boleh ke fb page Mr Wan Cai Official).

Hanya sampai Bilik Forensik Hospital Tengku Ampuan Rahimah, Klang isterinya menemani jas4d suami, amat berat untuknya untuk menempuhi semua ini namun inilah ketentuan yang maha esa buat dirinya kehilangan suami tersayang yang baru hidup bersama hampir 3 bulan.

Hasrat suaminya untuk mengajak dirinya menetap diKuala Kedah tidak kesampian bila dia pulang sebagai jen4zah kesana, pulang untuk selamanya tanpa dirinya disisi.

Moga Aini kuat untuk menempuhi dugaan ini yang maha esa lebih sayangkan arw4h suami seorang insan yang sangat baik tidak pernah lupa untuk menumaikan solat jemaah, insan yang baik Allah sayang, semoga keluarga arw4h tabah. Al fatihah.