Slmt jln Cah dan kndungan mu ” Begini brakhir tugas mu didunia “(5Gmbr)

Labuan : Seorang jurur4wat yang sarat meng4ndung 7bulan disahkan meninggal dunia pagi tadi ketika dirawat di ICU Hospital Labuan akibat C0V1D 19.

M4ngsa Siti Aishah Mohd Zamri yang sedang sarat meng4ndung 7 bulan menghembuskan nafas terakhir pada pukul 10.45 pagi tadi, turut men1nggal anak yang arw4h kandung berusia 7bulan.

Apa yang berlaku sungguh memilukan laporan awal melalui Mohd Nur Amin adik lelaki arw4h pada 25 Mei lalu kakaknya Siti Aishah mendapat C0V1D19 melalui pesakit yang terlepas masuk ke wad tempat dia bertugas.

Arwah yang berasal dari Jempol negeri sembilan ini hampir seminggu bertarung nyawa akibat C0V1D19 dirawat di ICU Hospital Labuan sebelum pergi jua dijemput ilahi men1nggal suami tersayang Muhammad Iqmaal.

Permergian Siti Aisyah mengejutkan dan mengundang pilu rakan rakan rata rata antara mereka menzahirkan kesedih4n apa yang menimpa SN Siti Aishah Mohd Zamri.

Sedih SN Aishah Sienaa dan bayi dalam k4ndungan telah dijemput Ilahi akibat C0V1D19,Semoga Allah mengampuni dan merahmati mereka serta ditempatkan di syurga tertinggi.

Salam takziah dan Al Fatihah, Buat semua rakan2 frontliner Dy walau dimana korang berada , tcare dan stay safe. Semoga Allah melindungi korang semua 🤲, Semoga v1rus c0vid ni segera berlalu pergi dan kehidupan kita kembali seperti sediakala. – DYus Samidjan.

Mohon semua sedekahkan Al-Fatihah staff nurse SITI AISHAH BINTI MOHD ZAMRI (Aishah Sienaa) yang telah kembali ke rahmatullah bersama-sama bayi dalam k4ndungannya pada 10.45am tadi, di ICU Hospital Labuan.

Allahyarhamah pregnant 7 bulan, dijangkiti c0v1d dari patient di wad. Semoga Allah mencucuri rahmat dan dikurniakan pahala syahid pada dia. – Keyka Meow U.

Semoga suami arwah dan seluruh keluarga tabah yang maha esa lebih sayangkan arwah pergi dijemput ilahi ketika bertugas sebagai seorang jururawat, moga kamu syahid. Al fatihah.