Selamat bermain dsyurga adik Lutfil, ajaal otw mengaji!

Kuala Nerus : Selamat bermain dsyurga adik Lutfil, ajaal otw mengaji! Siti Hawa Isteri kepada Seorang pegawai Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia (APMM) yang m4ut bersama anak lelakinya, dalam kemalangan di jalan Gong Badak berhampiran Taman Perumahan Mega,semalam beberapa kali pengsan apabila melihat jasad suami dan anak sulungnya lutfil.

Dalam kejadian kira-kira jam 7 malam itu, motosikal jenis Honda Vario ditunggang Leftenan Maritim Md Firdaus Omar, 35, bersama anak sulungnya, Muhammad Lutfil Al-Hadi Md Firdaus, 8, dirempvh sebuah kereta dipandu seorang lelaki berusia 38 tahun.

Akibat rempvhan itu, kedua beranak berkenaan dikatakan tercampak di atas jalan dan disahkan men1nggal dunia di tempat kejadian akibat cedera p4rah.

selamat-bermain-dsyurga-adik-lutfil-ajaal-otw-mengaji

Apa yang berlaku mengundang pilu memandangkan Arwah suaminya dalam perjalanan menghantar anak sulungnya itu untuk ke kelas mengaji Al Quran.

Menurut sumber, Md Firdaus yang bertugas di ibu pejabat APMM Terengganu dikatakan dalam perjalanan dari rumah mereka di Gong Badak, untuk menghantar anak sulung daripada tiga beradik itu ke kelas mengaji di lokasi berhampiran.

Pemandu kereta cedera ringan dan dihantar ke Hospital Sultanah Nur Zahirah (HSNZ) manakala jenaz4h dua beranak dihantar ke Unit Forensik hospital sama.

selamat-bermain-dsyurga-adik-lutfil-ajaal-otw-mengaji

Sementara itu, Ketua Jabatan Siasatan dan Penguatkuasaan Trafik Terengganu, Superintendan Abd Razak Hasan ketika dihubungi mengesahkan kejadian berkenaan.

Katanya, kes disiasat mengikut Seksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Terdahulu, pekarangan Unit Forensik HSNZ dipenuhi rakan sekerja Allahyarham Md Firdaus.

selamat-bermain-dsyurga-adik-lutfil-ajaal-otw-mengaji

Allahyarham seorang pegawai yang sangat komited dan berdedikasi serta bekerja keras dalam menjalankan tugasnya termasuk dalam SAR dan menguruskan Pasukan Kadet Maritim Malaysia (PASKAM) Universiti Malaysia Terengganu (UMT).

Bila bercakap berkenaan mengenai SAR dan pasukan ini (PASKAM), Allahyarham akan ke hadapan dahulu dan bertungkus lumus menguruskan hal berkaitan

Turut kelihatan isteri Allahyarham, Siti Hawa Mohd Sebari, 30. Bagaimanapun, suri rumah itu kelihatan sebak dan beberapa kali pengsan.

Semoga Puan Siti Hawa tabah beliau diberitakan kini sedang mengandung anak ke 4 pasangan ini hasil perkahwianan mereka dikurniakan seorang cahaya mata lelaki (yang sulung) dan dua cahaya mata perempuan yang masih kecil. Al fatihah.

Tonton Video Di Bawah Ini Sampai Habis

Power la dik

Posted by Fingo on Isnin, 17 Februari 2020

Register disini>> Join Now ,Selepas Join download Apps Fingo