Sebak suami isteri pengantin baru antara yg rentvng!

Segamat : Sebak suami isteri pengantin baru antara yg rentvng! Kemalangan yang membabitkan 3kenderaan malam tadi mengorb4nkan sepasang suami isteri.

Mengikut sumber mengsa dikenali dengan nama Aini dan Anuar yang merupakan pasangan pengantin baru, mereka berdua dipercayai baru menlangsungkan perkahwinan awal tahun ini.

Kedua dua mereka dipercayai tersepit didalam kereta Proton saga ketika api marak dengan cepatnya, seorang lagi yang menaiki kereta Honda juga m4ut.

sebak-suami-isteri-pengantin-baru-antara-yg-rentvng

Apa yang berlaku sungguh memilukan insan insan yang mengenali arwah Aini dan suaminya Anuar.

Harian Metro melaporkan tiga individu ditemui rentvng selepas kenderaan dinaiki terbakar dalam kemalangan membabitkan lima kenderaan berhampiran Jalan Genuang-Tenang dekat Kampung Melayu Raya, Segamat malam tadi.

Dua mangsa ditemui dalam Proton Saga, manakala satu m4ngsa dalam Honda Accord, identiti ketiga tiga m4ngsa kini sedang disahkan.

sebak-suami-isteri-pengantin-baru-antara-yg-rentvng

Pusat Gerakan Operasi Jabatan Bomba dan Penyelamat menerima maklumat kejadian pada 10.47 malam dan menggerakkan tiga jentera termasuk kenderaan EMRS dari Balai Bomba dan Penyelamat Segamat serta Labis, bersama kekuatan 15 anggota.

Operasi diketuai Pegawai Bomba Kanan II Fuad Mohamad yang memberitahu dua mangsa terselamat iaitu pemandu Perodua Alza dikenali Mohamad Raqib Fitri Mohamad Asri, 23, dan individu dalam Proton Wira.

sebak-suami-isteri-pengantin-baru-antara-yg-rentvng

Turut terselamat, tujuh individu dalam sebuah lagi Proton Saga iaitu pemandu, Zamri Shedek, 39, dua wanita dewasa, seorang kanak-kanak lelaki dan tiga kanak-kanak perempuan.

Fuad berkata, Honda Accord dan Proton Saga sedang marak terb4kar ketika mereka tiba dan operasi pemadaman segera dilakukan.

Pihaknya menggunakan peralatan khas untuk mengeluarkan m4ngsa terperangkap dan m4yat diserahkan kepada polis untuk tindakan lanjut.

Operasi ditamatkan pada 1.28 pagi, Jenazah kedua duanya dihantar ke Hospital Segamat untuk tindakan lanjut sebelum dibawa pulang ke Kampung Anuar di Kpg Madoi segamat.

Semoga kedua dua keluarga pasangan ini tabah mereka dipuncak bahagia hidup sebagai seorang suami isteri tidak disangka sebegini tr4gis mereka berdua dijemput ilahi, yang maha esa lebih sayangkan mereka berdua semoga roh mereka dicucuri rahmat.Al fatihah (info penuh akan menyusul)

Tonton Video Di Bawah Ini Sampai Habis

Power la dik

Posted by Fingo on Isnin, 17 Februari 2020

Register disini>> Join Now ,Selepas Join download Apps Fingo