Sebak atie sarat mngandung hanya tunggu hari!

Kepala Batas : Sebak atie sarat mngadung hanya tunggu hari! Seorang wanita yang merupakan jurujual Coway meninggal dunia apabila motosikal yang ditunggang terlibat kemalangan petang semalam.

Info melalui laman facbook Komuniti Kepala Batas mengesahkan kejadian berlaku di simpang empat Permatang Buloh,Kepala Batas.

Mangsa seorang wanita yang sedang sarat meng4ndung berasal dari Bukit Mertajam dipercayai terjatuh dari motosikal dan dilanggar kenderaan terbabit.

sebak-atie-sarat-mngandung-hanya-tunggu-hari

Nur Amirah Izzati Ahmad Rohaizat,19, disahkan meninggal dunia ditempat kejadian impak rempuhkan lori terbabit semasa kejadian dipersimpangan lampu isyarat itu cuaca hujan.

Apa yang berlaku mengudang pilu insan insan dan keluarga yang mengenali arwah yang mana dia disifatkan seorang insan yang sangat baik terlalu menjaga batas agama dan tidak pernah abai solat.

Semasa jasadnya diangkat dari tempat kejadian tiada sebarang kecederaan teruk pada luaran impak kemalangan terbabit dia pergi dalam keadaan tenang bersama kandunganya.

sebak-atie-sarat-mngandung-hanya-tunggu-hari

Al-fatihah…semoga arwah dikalangan orang orang yangg beriman…semoga arwah tenang dekat sana…salam takziah untuk famly arwah… minta tolong sedekah al-fatihah untuk arwah.

Baru ja berapa hari lepas mintak no arwah hari ni dapat berita arwah dh xdk dh.. kak long doa kan miera dgn baby tenang dekat sana…Amirah Izzati Rohaizat – Ros Izan

Kepada yg mna mengenali Amirah Izzati Rohaizat jika arwah ada apa hutang ke ada buat salah mohon dm sya.. M4yat skrg masih di Hospital Kepala Batas.

sebak-atie-sarat-mngandung-hanya-tunggu-hari

Semoga urusan kami dipermudahkan.. Doakan arwah ditempatkan di kalangan org baik baik semoga rohnya dicucuri rahmat.. Aaminn.. Al fatihah ( dibaca ) – Ct Haryanie Shaari

Jenazah dihantar ke Hospital untuk tindakan lanjut, sama-sama sedekahkan Al-Fatihah (Dibaca) kepada Arwah dan Salam takziah kepada seluruh keluarga arwah.

Apa yang pasti suaminya yang amat terkesan atas permergian isteri tersayang disaat mereka sedang menunggu kelahiran cahayamata mereka, Semoga dipermudahkan urusan keluarga arwah yang maha lebih sayangkan arwah seorang insan yang sangat baik dan disenangi ramai, moga rohnya tenang disana bersama anak syurga dalam kandunganya. Al fatihah.

Tonton Video Di Bawah Ini Sampai Habis

Power la dik

Posted by Fingo on Isnin, 17 Februari 2020

Register disini>> Join Now ,Selepas Join download Apps Fingo